Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
No wiesz... 1.56 kg, carbon... Czy on Cię naprawdę przytłacza? Może ten drugi wywal?
Dodano po 53 sekundach:
PS Szczęśliwy ten, któremu wystarcza tyle dobytku, by mógł go unieść na plecach i zabrać ze sobą gdziekolwiek zechce.
Dodano po 53 sekundach:
PS Szczęśliwy ten, któremu wystarcza tyle dobytku, by mógł go unieść na plecach i zabrać ze sobą gdziekolwiek zechce.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ów co za jeden taki letki?
Sirui T-025 i jakieś tam jeszcze chińskie znaczki. Letki bo mały, ale bezlustro z powodzeniem utrzyma i mieści się spokojnie w podręcznym albo nawet w dużej kieszeni 

Ja czasem używam sirui g130 i to maleństwo jest przecudne w plenerach!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To ja jestem do tyłu ze statywami też...
Tzn. mam jakieś Gitzo (OK, sprawdziłem - GT2542L) od ponad 6 lat, troszkę cięższe, bo utrzymuje moje średniaki, ale taki maluch też by się czasem przydał.
Wtedy fajnie by było, żeby oba miały kompatybilne płytki.
Tzn. mam jakieś Gitzo (OK, sprawdziłem - GT2542L) od ponad 6 lat, troszkę cięższe, bo utrzymuje moje średniaki, ale taki maluch też by się czasem przydał.
Wtedy fajnie by było, żeby oba miały kompatybilne płytki.
Very funny...
- _13_jacek
- Solona Alicja
Często korzystam; drewno-stalowo-niewywrotny. Tylko cza się spocić.

Alicjacek, na tym zdjęciu są chyba dwa ostre piksle. Na Nikoniarzach by mieli używanie.
A mnie się, qrna, podoba. Dlaczego, skoro są tylko dwa ostre piksle? To przecież nie ma prawa!
A mnie się, qrna, podoba. Dlaczego, skoro są tylko dwa ostre piksle? To przecież nie ma prawa!