Komputrowe dylematy ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Komputrowe dylematy ;)
Lalala, ciąg dalszy pieśni, kupiłem sobie w czwartek della precisiona 5520 - tym razem w x-komie. Dziś dostałem informację:
"Niestety jednak otrzymaliśmy informację, iż w chwili obecnej ze względu na brak odpowiednich podzespołów produkcja a co za tym idzie sprowadzenie tego modelu nie będzie możliwe. Nieznany jest też niestety termin ewentualnej możliwości sprowadzenia dlatego też sugeruję zmianę modelu na jeden ze standardowo dostępnych komputerów Dell."
Panie Premierze, jak żyć?
"Niestety jednak otrzymaliśmy informację, iż w chwili obecnej ze względu na brak odpowiednich podzespołów produkcja a co za tym idzie sprowadzenie tego modelu nie będzie możliwe. Nieznany jest też niestety termin ewentualnej możliwości sprowadzenia dlatego też sugeruję zmianę modelu na jeden ze standardowo dostępnych komputerów Dell."
Sowy nie są tym, czym się wydają...
kup Pan 5570 i nie marudz
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale piszesz o chujowo-matrycowym inspironie 5570, czy o wielkim i ciężkim Latitude E5570? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Obojętnie i tak będziesz Pan zaraz zwracał. Byle sklep niedaleko 

- Owain
- Nasz Czelnik
He, he, he! 

- vid3
- Kontakt:
W firmie w której obecnie świadczę usługi
mają delowskie przeciszojny kurwa ich mać.
To gówno po przeinstalowaniu na Win10 uruchamia się 10 minut.
A takie miały być hiper super oj ta lala.
Nawet klapek do wymiany dysku i pamięci nie zrobili.
Jebać dela i HP.
mają delowskie przeciszojny kurwa ich mać.
To gówno po przeinstalowaniu na Win10 uruchamia się 10 minut.
A takie miały być hiper super oj ta lala.
Nawet klapek do wymiany dysku i pamięci nie zrobili.
Jebać dela i HP.
a co kupować zatem?
Ty mnie nie strasz, bo właśnie w robocie zamówiłem takiego.Owain pisze: ↑12 mar 2018, 12:43 Lalala, ciąg dalszy pieśni, kupiłem sobie w czwartek della precisiona 5520 - tym razem w x-komie. Dziś dostałem informację: