Marcin, zdjęcie jest bardzo ładne, rzekłbym - rewelacyjne. Wojtkowi nie spasowało, bo Wojtek ma jakąś inną wizję a może się lepiej zna na zdjęciach niż my wszyscy, może się ich więcej naoglądał, ale delikatnie wyraził swoje zdanie. Problem polega np. na N. na dwóch rzeczach. Pierwsza, że niektóre tamtejsze ahaby, a chujki tak naprawdę, jadą bez kozery tekstami "do usunięcia z poziomu aparatu", "nie rozumiem po co takie zdjęcia wrzucać", "Idź, pooglądaj kilka albumów i zrozumiesz" etc. Innym problemem są nadwrażliwcy, którym nie można na nic zwrócić uwagi ani swojej opinii wyrazić, bo obrażeni, jak gawę, nieprzymierzając

Więc nie wiem o co Ciebie chodzi.
Natomiast jeśli chcesz mi napisać serio, że na tym formum kwasy jakieś są co chwila, to albo jesteśmy na różnych forumach albo ja za dużo sertraliny, pregabaliny i tramadolu biorę i mi się lapcy.
Pewnie się teraz śmiejesz, że dałem się wpuścić i napiszesz, że oczywiście żartowałeś. Spoko, dużo prochów biorę, więc rzeczywistość dziwna jest dla mnie i czasem w nocy sprawdzam, czy osoba obok to na pewno Ula czy może Pietrek.
Sowy nie są tym, czym się wydają...