Czapka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Czapka
Surface Pro to 12.3
Od ciapania lepszy rysik.
A w pokoiku się podłoga się zaczęła się kłaść się.
Dodano po 2 minutach 3 sekundach:
PS Maciek, Tyś fan Cytryna i Gumiaka - może by tak zmienić tytuł wątku na "Czabka"?
Od ciapania lepszy rysik.
A w pokoiku się podłoga się zaczęła się kłaść się.
Dodano po 2 minutach 3 sekundach:
PS Maciek, Tyś fan Cytryna i Gumiaka - może by tak zmienić tytuł wątku na "Czabka"?
Dla mnie największa wada surfasia to jego tryb laptopowy. Niestety ale tego ciężko używa się na kolankach. Jeszcze gorzej jest w sypialni na wyrze. Dwa razy mi wylądował pod łóżkiem gdy chciałem se dupę poprawić. No chyba, że te nowe mają jakiś tryb łóżkowy i wyściółkę na kolana.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jola wczoraj testowała w łóżku - z klawiaturą - i na razie zastrzeżeń nie miała. O kolanach czytałem, ale nie jest tak źle, jak pisali.
Czekam na rysik, bo to chyba najbardziej pożądany gadżet po klawiaturze.
Czekam na rysik, bo to chyba najbardziej pożądany gadżet po klawiaturze.
Trzabka...
Do sesji łózkowych są specjalne podstawki.. 
W tanim acerze problem z takimi akcjami(obsługa na kolanach) polega na notorycznym rozłączaniu tabletu od klawiatury. Ekran waży więcej od klawiatury a dla magnesów to za dużo.

W tanim acerze problem z takimi akcjami(obsługa na kolanach) polega na notorycznym rozłączaniu tabletu od klawiatury. Ekran waży więcej od klawiatury a dla magnesów to za dużo.
Ludziom to się w dupach poprzewracało! Ludzie mają za mało poważnych problemów i na pierdoły narzekają. Komputery do łóżka zabierają i jeszcze narzekają, a że za mały, a że za ciężki, a że się odczepia, a że nie widać.
Kurwa, dupę ruszyć i usiąść porządnie przy biurku przy komputerze, a nie wydziwiać!
Kurwa, dupę ruszyć i usiąść porządnie przy biurku przy komputerze, a nie wydziwiać!

Najlepsze że min po to to powstało-laptop dla siedzących, tablet dla leżących.puch24 pisze:Ludziom to się w dupach poprzewracało! Ludzie mają za mało poważnych problemów i na pierdoły narzekają. Komputery do łóżka zabierają i jeszcze narzekają, a że za mały, a że za ciężki, a że się odczepia, a że nie widać.
Człowiek to prymitywny zwierz i przyzwyczajeń niewolnik..
Laptop na biurku to nie laptop a biurktop.
- vid3
- Kontakt:
To może nawet byłoby ciekawe, ale owa żena była za pultem.