Dywagacje o zakupie A7

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
nordenvind

Re: Dywagacje o zakupie A7

Post autor: nordenvind »

conan tesz każe wycinać i nie w fotoszopie, miałem tę niepszyjemność
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dyson też.
Czyli ogólnie nowoczesność jak w jakimś NASA, a sposoby na orżnięcie ludzi i ich realizacja jak za czasów króla Ćwieczka łupanego, kurwa.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Dobrze, że wczoraj tego nie widziałem, bo strasznie się upodliłem i chęć na wieczorne zakupy jakoś tak sama przyszła:

https://scentre.pl/shop/product/show?pr ... m=referral
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

No to w końcu kupiłeś tego przydługiego ciemniaka czy nie kupiłeś?
cz4rnuch

Portrecik za tysiunc czysta:

https://www.ibood.com/electronics-pl/pl ... 18-fe.html

yyy, pewnie za 3 minuty będzie już po promocji także jak to pisze Wojciech, forgetyd dżejk.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ochujeć można z tym cashbackiem. Ja wiem, że to takie kupowanie na biedaka, ale... w sumie są dwa, jeden na 94940, drugi na 260 zł, razem te 1200 zł. Na większości sklepów stoi cashback 1200 zł, choć wg regulaminu sony oba są do 31 stycznia, to wg innych informacji jeden z nich jest tylko do 31 grudnia. Obecnie najlepsza oferta jest w https://www.euro.com.pl/kompakty-z-wymi ... body.bhtml ale tam stoi, że cashback tylko 940, choć sklep euro agd jest na liście promocji sony, że zakup tam łykają do cashbacka, no ale chyba 1200 zł? Nie wiem czy czekać na ceny po świętach a tym bardziej po nowym roku, bo może już nie być kaszbeka takiego a i ceny nie spadną.... Cz4rnuch? Jak rzyć?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Post autor: puch24 »

Cz4rnuch + rzyć = obcy (w rzyci).
cz4rnuch

Owain pisze: 21 gru 2020, 10:39 Cz4rnuch? Jak rzyć?
A, dziękuję za pamięć. Zagoiło się i prawie śladu nie ma. Co do euro to widzę, że mają jeszcze jakąś promocję co się zwie zadzwoń po rabat. Oczywiście jeśli masz ochotę z nimi rozmawiać. Może uda Ci się utargować jeszcze te 3 stówki a jak nie to przynajmniej wyjaśnisz czy faktycznie mają błąd na stronie. Bo to firma od wszystkiego, może nawet nie ogarniają, że wisi im babol.
puch24

Post autor: puch24 »

Właściwie powinno być: obcy + rzyć = Cz4rnuch
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Dzięki naszemu cz4rnuchowi przełamałem wstyd żebraczy i zadzwoniłem pod podany nr eurortvagd. Pogwarzyłem z miłą panią, niemal się na randkę umówiłem. Chciałem rabatu 300 zł, jak kazał cz4ruch ale pani dała 410 zł. Tym samym jutro przy odbiorze mam zapłacić 7679 zł. Minus cashback od sony to wyjdzie asiedemtrójka za 6479 zł.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ