Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Droczę się trochę, jestem żeglarzem patentowanym 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zatem nic dziwnego, że nie interesuje Cię nic większego niż łódki. 

Powiem więcej - od kawałka styropianu na wodzie.
Cześć i czołem.
Dzięki za jobo...
Dzięki za jobo...
- rbit9n
- Ribitibi
To cała historia. Kupiłem na bazarku nowego 1520, za parę zeta. Bez rys, skubnięć, zacieków. A, że mam, to postanowiłem opylić na ebaju. Poszedł za 35 erło. No i się zaczęło, że sprzedałem niekompletny, bo nie ma magnesu. Koleś tak mnie zamotał, że się aż musiałem posiłkować forum, bo myślałem, że czegoś nie doczytuję. Do tego, w ofercie było, że inkludes: pokrywkę, rolkę i rdzeń, no i sam tank. A ten nie, że dekomplet. To ja mu, że jeśli kupił 4 opony, to zanaczy, że go wydamali, bo są niekompletne bez samochodu? A ten swoje. Zjebał mi opinię, i zablokowali kasę. Walić kasę. Mi chodziło tylko o prawdę. Kasę odblokowali, bo się koleś wecofał...? Ale opinia pozostała.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale kanał... 
Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
A jakiej narodowości ten poczciwiec?

Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
A jakiej narodowości ten poczciwiec?
Irys.
Dodano po 39 sekundach:
A do tego mądrala, bo WIE, że magners mu potrzebny, bo ma mieszadełko, i cały szpej, i robi zdjęcia, i się zna...
Dodano po 39 sekundach:
A do tego mądrala, bo WIE, że magners mu potrzebny, bo ma mieszadełko, i cały szpej, i robi zdjęcia, i się zna...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
... na kantowaniu.
A sam ma dobre opinie?
A sam ma dobre opinie?
No właśnie. Ma. Ponad kilko, i same pochlebne. Nie rozumiem o co chodzi. No chyba że, przewalił ponad k ludzi.
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Nic to. Taka karma. Jeszcze mu ktoś dojebie. Wszystkiego dobrego wszystkiom, bo nic nie życzyłem, i jeszcze lepiej z nowym. Piszę teraz bo u mnie z interaktywnością to krucho...
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Nic to. Taka karma. Jeszcze mu ktoś dojebie. Wszystkiego dobrego wszystkiom, bo nic nie życzyłem, i jeszcze lepiej z nowym. Piszę teraz bo u mnie z interaktywnością to krucho...