Pogoda w regionie
Re: Pogoda w regionie
Latoś kaczkamy obrodziło.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ty to daj na N. do fafniakowni!
Mogę dać na podforum, ale żyrujesz komenty?
Bo będzie obciach, że z trucka szczelone przez otwarte okno, i jeszcze z Nexa.
Chyba, że się nie przyznam.

Bo będzie obciach, że z trucka szczelone przez otwarte okno, i jeszcze z Nexa.
Chyba, że się nie przyznam.
Masakra po prostu! Jak można robić z djęcia z trucka z okna z Nexa?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Prawda? I to kaczkom!
Dlatego proponuję dać i do Nexa, i do fafniakowni, a ja w ramach żyrowania mogę skomentować.
A ponieważ ma 2000 px, to jeszcze mógłbyś dać jako wycinek do kliknięcia, jak ja ostatnio w Krajobrazie - oczywiście pod warunkiem, że uznasz to za choć odrobinę zabawne.
Dlatego proponuję dać i do Nexa, i do fafniakowni, a ja w ramach żyrowania mogę skomentować.
A ponieważ ma 2000 px, to jeszcze mógłbyś dać jako wycinek do kliknięcia, jak ja ostatnio w Krajobrazie - oczywiście pod warunkiem, że uznasz to za choć odrobinę zabawne.
Tak se pomyślałem w końcu, że wreszcie wiem, co mnie bardzo mocno wkurwia w tym "fotografowaniu" w Internecie.
Człowiek zrobi zdjęcie i chciałby je (z jakiegokolwiek powodu) pokazać rozmaitym znajomym (internetowym). I nagle się okazuje, że nie może - wcale nie dlatego, że zdjęcie jako takie jest do dupy (albo nie), tylko dlatego, że nie taka tematyka, nie ta kategoria, albo diabli wiedzą jaka kategoria, albo ma za mało czy za dużo pikseli, itd. No żeż kurwa!
Człowiek zrobi zdjęcie i chciałby je (z jakiegokolwiek powodu) pokazać rozmaitym znajomym (internetowym). I nagle się okazuje, że nie może - wcale nie dlatego, że zdjęcie jako takie jest do dupy (albo nie), tylko dlatego, że nie taka tematyka, nie ta kategoria, albo diabli wiedzą jaka kategoria, albo ma za mało czy za dużo pikseli, itd. No żeż kurwa!

- poor
- Rich poor
- vid3
- Kontakt:
- poor
- Rich poor
- rbit9n
- Ribitibi
całkiem można. za to chyba nie można strzelać z trucka do wielbłąda. albo wieloryba.puch24 pisze:Masakra po prostu! Jak można robić z djęcia z trucka z okna z Nexa?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!