A gdzie o tym piszą? Może chodzi o wybierak pola afu na ekraniku po przyłożeniu oka do wizjera?Owain pisze:Czy może mi ktoś, do kurwy nendzy napisać, czym się różni panel dotykowy od płytki dotykowej?!
Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czelnik, sonowe menu oraz instrukcja są... e-li-tar-ne.
Więc zamiast marudzić czuj się znobilitowany.
Więc zamiast marudzić czuj się znobilitowany.

- vid3
- Kontakt:
- cichykot
- Tamarukam
Dywagacje o zakupie A7
sprawny umysłowo inaczej pisał te instrukcje, sprawny inaczej tłumaczył a trzeźwy inaczej czytać musi.
Lepiej napisz jak lapek topek.
- Owain
- Nasz Czelnik
Niemający jeszcze roku sandisk extreme pro SDXC 64 GB 170/90 MB/s się mnie rozwarstwił jak głodny but. Działa, ale boję się pchać w slota. Kleić? :>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
A HGW...
Z której strony się rozwarstwił? Od strony styków czy od dupy strony? Czy całkiem się rozdwoił?

Z której strony się rozwarstwił? Od strony styków czy od dupy strony? Czy całkiem się rozdwoił?
- Owain
- Nasz Czelnik
Od strony styków, normalnie nie widać, paznokciem trzeba podnieść, tak jakby się rozkleiła na 1/4 długości, bo ona jest jakby z dwóch kawałków. Kupiłem nową a ta będzie jako backup.
Sklej, daj dużo kleju i zanim wyschnie wepchnij do slotu. Podlej jeszcze klejem i jak podeschnie to na wierzch daj gluta termotopliwego, ewentualnie silikon, ale lepiej gluta. Zabezpieczysz dodatkowo slot przed wilgocią. Taką mam koncepcję.
- Owain
- Nasz Czelnik
Dziękuję za sarkazm. Rozumiem, że Ty byś wyrzucił? A dzieci głodujące w Afryce?