Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
"Macie propozycje jakiegoś fajnego piwka? bo ja te regionalne sobie smakuję, ale jakoś nic mi nie podchodzi, dodam że na tą chwilę to smakuje mi najbardziej chyba tyskie."
ojaciepierdole
ojaciepierdole
- Owain
- Nasz Czelnik
Odpisałem Ci, ale wiadomość szybko usunąłem, bo nie zauważyłem cudzysłowu. No ale cóż, widać wyśmiewasz kogoś, wyśmiej i mnie. Piwa piję od 27 lat. Ostatnie 20 lat w dużych ilościach. Pijałem najróżniejsze i... długo pijałem tyskie. Teraz faktycznie 80% to Heineken, ale też Żywiec Białe oraz Litovel i Holba. A regionalne... ryja wykręcają. No cóż, ale ja nie jestem kól, trendi i faszyn.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
mhm i Golden Loche do kompletu poproszę 
Dodano po 6 minutach 2 sekundach:
W sumie z whisky jest podobnie bo jak ktoś słyszy whisky to mówi że najlepszy jest Johny Walker lub Jim Beam lub Ballantines, a to są zwykle blendy i gdzie im tam do dobrej whisky słodowej.

Dodano po 6 minutach 2 sekundach:
W sumie z whisky jest podobnie bo jak ktoś słyszy whisky to mówi że najlepszy jest Johny Walker lub Jim Beam lub Ballantines, a to są zwykle blendy i gdzie im tam do dobrej whisky słodowej.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tremble, meanwhile the storm is beating
Afar the echo repeating
"Diavolo, Diavolo, Diavolo"
Tapatalk rules!
btw. kurka przeszła mi koło nosa RRD x-fire 122 v3 nosz smut wielki idealna dla mnie by była.
btw. kurka przeszła mi koło nosa RRD x-fire 122 v3 nosz smut wielki idealna dla mnie by była.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Smut wielki to coś jak wielka smuta? Możeś Ty Rurykowicz?
Tako rzecze moja córeczka.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Matko! Toś Ty tatko?
- sorevell
Browarów teraz się narobiło tyle, że ciężko wybrać coś sensownego. Ja jestem wierny produktom p. Jakubiaka, bo są dobre jak tanie wino - tanie i dobre (Ciechan, Lwówek, za pozostałymi nie przepadam). I dość łatwo dostępne. Poza tym czasem pijam coś z browaru Fortuna (marki Fortuna, Miłosław, Komes) oraz Amber (Pszeniczniak, Koźlak, Porter), mam też sentyment do Ataku Chmielu z Pinty.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kurwa, co za los, co za pieprzona karma... Za jakie grzechy ja, Yola i Owain lubimy Heinekena? Przecież tak bardzo chcielibyśmy być trędi.