Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
a pykne se 950
...Naprawdę nie wiedziałam o co proszę kiedy prosiłam Ojca o to aby dał mi dostęp do Prawdy...
Metko, czy nie zakrada Ci się czasem podejrzenie, że Ojciec mógł Cię najzwyczajniej, na odczepnego, wpuścić w maliny i ma teraz niezły polew czytając to forum?
Metko, czy nie zakrada Ci się czasem podejrzenie, że Ojciec mógł Cię najzwyczajniej, na odczepnego, wpuścić w maliny i ma teraz niezły polew czytając to forum?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bogdan, ten ojciec to dla Leny aksjomat, dlatego nie może w niego wątpić. NIE-MO-ŻE. Gdyby zwątpiła, musiałaby zmienić specyfiki. Albo odstawić.
Tymczasem napięcie rosło, i opadło, albowiem Metka była on-line, co sugerowało czytanie, po czym się zbyła, by, jak myślałem, napisać kolejną tyradę. Ale póki co cisza...
W antrakcie mam pytanie: jak się ma render do zwierzęcia ludzkiego? Prosiłbym o porównanie - takie jak jeden aparat fotograficzny względem drugiego.
Tymczasem napięcie rosło, i opadło, albowiem Metka była on-line, co sugerowało czytanie, po czym się zbyła, by, jak myślałem, napisać kolejną tyradę. Ale póki co cisza...
W antrakcie mam pytanie: jak się ma render do zwierzęcia ludzkiego? Prosiłbym o porównanie - takie jak jeden aparat fotograficzny względem drugiego.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sam jesteś jeden wielki foch. Foch Ferdynand.
Mnie zastanawia tylko kogo i za co to Słowo czyli algorytm Ewy będzie sądził? Kogo, skoro nas nie ma i za co skoro bezwolnie wykonujemy tylko polecenia wielkiego programisty?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Phi... Zapętli się.
- rbit9n
- Ribitibi
dawno nie oglądałem, ale polecam serial "red dwarf".
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Jam jest gavin ONE!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Z Ewą pójdę w tan.