Stream of consciousness
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Stream of consciousness
Tylko te benzynowe turba i wykręcanie 120KM z 1,2 litra... boję się, że to na zdrowie silnika nie wychodzi...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
I znowu te oczekiwania. W kangoo miałem najzwyklejsze 1,2 benzyna i wymieniając jak należy olej przekręciło wspomniane tysiące kilometrów.Owain pisze:Tylko te benzynowe turba i wykręcanie 120KM z 1,2 litra... boję się, że to na zdrowie silnika nie wychodzi...
Teraz mamy najzwyklejsze 1,6 disle i tyż styka.
Ale ja już stary jestem i się wożę.

A w ramach niekupowania aut na F ujeżdżam czwartego Fiata...

O to, to.puch24 pisze:"I'd rather push my Land-Rover than drive a Jeep" - taki bumper sticker kiedyś widziałem na L-R.![]()
Poza tym, Jeep to Fiat, a nie kupuje się samochodów na F: Fordów, Fiatów i francuskich...
Zgadzam się..
Zaprawdę powiadam Wam, że najprędzej mercedes przejedzie przez ucho igielne i wjedzie do nieba.
Stare mesie to jest to. Nie ma jazdy bez gwiazdy.
Co do piwa to spróbujcie Bedoka, całkiem ciekawy, lekki smak.
Ostatnio bardzo lubiłem Miłosław niefiltrowane, dolnej fermentacji (niebieska etykieta).
Ale to też już się zepsuło. Myślałem, że przesadzam, ale tę opinię potwierdził znajony właściciel monopolu.
Cóż, ciężkie życie pijaka.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2016, 20:20 przez Meliszipak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Owain
- Nasz Czelnik
- _13_jacek
- Solona Alicja
moja dwunastoletnia benzynowa foka gada podobniesamek pisze: i wymieniając jak należy olej przekręciło wspomniane tysiące kilometrów.
gdybym się cofnął do kiedyś tę samą fokę bym kupił
"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"

Ależ do był gruchot, pod koniec żywota!
Jakież śliczne oraz uniwersalne i całoroczne D124!puch24 pisze:
Ja kupując auta zwracam uwagę wyłącznie na kolor i pojemność bagażnika.

No, kiedyś się jeździło na D124 i nikt nie pitolił o zmianach opon na zimowe, wiosenne, letnie, jesienne, przedwiosenne, przednówkowe, itd.
Ale w końcu zmieniłem je na Navigatory...
Ale w końcu zmieniłem je na Navigatory...