Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Ja przez 2 lata naklepałem 20 tysi. Wystarczy, że się ma ustawioną serię a wtedy często nawet lekkie przyciśnięcie spustu skutkuje kilkoma niepotrzebnymi klatkami.
Pstrykać cyfrakiem bez opamiętania jest łatwo. Czytam, że ślubniacy wracają z kościoła z 2-3 tys. zdjęć. Zastanawiam się, jak i kiedy wybierają i obrabiają te "właściwe".
A pamiętaj, że w klasycznym bezlusterkowcu migawka pracuje dwa razy bardziej intensywnie, niż w lustrzance. Więc, teoretycznie, dwa razy szybciej padnie.
A pamiętaj, że w klasycznym bezlusterkowcu migawka pracuje dwa razy bardziej intensywnie, niż w lustrzance. Więc, teoretycznie, dwa razy szybciej padnie.
- danz1ger
Żaden z moich cyfrowych nie dobrnął jeszcze do 10 tys. klapnięć. Najbliżej jest D50, ok 9 tys.
Shoot First, Ask Questions Later.
Jesteś zacofany...
jużciOwain pisze:Gavin, chcesz kupić A7III w dobrej cenie? Niski przebieg...
- von Boroszlo
Przecie to nie są aparaty na dekady. Co dwa lata wychodzi taka z kolejnym numerkiem i wszyscy sprzedają stare a7iiiiii, które nagle jakoś zdjęć takich jak wcześniej już nie robi.
Gundrum von Grynberg
spzedam canona normalne ślady użycia, nic się nie odkleja, przebieg 298tys ...
takie przecież ogłoszenia zdarzają się na grupie i nie jest powiedziane że nie pociągnie drugie tyle takie body i to jest odpowiedź czemu te ludzie canony kupują ciągle mimo że niby dr nie nadąza
takie przecież ogłoszenia zdarzają się na grupie i nie jest powiedziane że nie pociągnie drugie tyle takie body i to jest odpowiedź czemu te ludzie canony kupują ciągle mimo że niby dr nie nadąza
kurde ta 35 jest taka malusia, love 

- Owain
- Nasz Czelnik
Ale nie dłub w niej korkociągiem. Ja wiem, że wpk wydłubuje przysłony, no ale Ty nie masz wprawy 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie.