Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
samek

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: samek »

wpk pisze: 24 lip 2018, 14:39 Jedno jest ewidentne - ukryte posty okazują się odkryte. Jak żyć? :D
Kurde. Woytek. Tłucze się ta dziwna sprawa (dziwna dla mnie) od czorta i ciut ciut.
Lubicie najwyraźniej te rozgrywki pomiędzy starymi różnymi forumami.
Za cholerę się na tym nie znam, ale czy Ty i Twoi programiści nie potrafią naprawdę ustalić kto i co i jak?
Może piszę bajdy, ale i trochę mi się nie chce wierzyć, że prostych faktów nie można pokojarzyć.
Poczytałem se to co tu dziś cytowałeś. Czy mi się wydaje czy treści ukryte wypłyneły bardzo szybko?
Naprawdę nie możecie zerknąć kto w tym czasie był zalogowany?
No chyba, że już wiecie co i jak i w dziwnego kota z myszą się bawicie. Tylko po co?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Wg Ciebie powinienem wyciąć wszystkich zalogowanych, bo bóg rozpozna swoich? :mrgreen:
I jakie znów rozgrywki między forumami?
samek

wpk pisze: 24 lip 2018, 15:04 Wg Ciebie powinienem wyciąć wszystkich zalogowanych, bo bóg rozpozna swoich? :mrgreen:
I jakie znów rozgrywki między forumami?
Powtarzam - nie znam się. Snuję przypuszczenia, że w dobie współczesnych możliwości być może da się dowiedzieć niezbicie kto co i po co pisze.
A może to jednak tylko policja za zgodą prokuratury może? Nie wiem. Jak mi teraz napiszesz, że tylko tak z samej góry można, to uwierzę i nie będę marudził.

Te rozgrywki to takie umowne słówko com se je wymyślił i napisał.
Bo kurde za prosty jestem by to skumać jak w miarę dorośli ludzie potrafią od czasów forum nikona, AO już samodzielnego i znów nikona, a w końcu psionicznich przechodzić przez różne spięcia pomiędzy sobą. W wyniku po prostu pisanych dyskusji w wirtualnych światach mamy kłótnie, obrażania, nowe twory typu jakiś tam Paul w paru odmianach, Tomki wszelakie.
To się miesza i powraca w różny sposób jak jakaś wańka wstańka.
To potrafi sięgnąć poziomów poważnych - wystarczy w tym wątku zerknąć na początku na cytaty, które przytaczaliście. Tam już padają sformułowania poważne i mocno obraźliwe.
I to wszystko dlatego, że się paru dorwało do klawiatury i stwierdziło, że se o fotografiach pogadają?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
samek

Przyznaję, że wymiękam. Starałem się jak potrafię (raczej najwyraźniej słabo) wytłumaczyć, że tak jest w życiu, że nie wszyscy do siebie pasujemy.
I dlatego nie rozmawiamy na prawo i lewo z każdym, tylko tak się jakoś układa, że selekcjonujemy rozmówców, niektórych odsiewając od startu.
Jest taka stara prawda z czasów gdy nie było FB, ba - nawet nie było forów - był usenet - NIE KARM TROLLA.
Nie pisanie z kimś powoduje, że ktoś znika. Nie wiem czym i w jaki sposób karmiliście TF (czepnę się go jako przykład), ale w konsekwencji jest co jest.
Bo on taki jest i się nie zmieni. Z czasów, już bardziej sporadycznej, obecności na nikoniarzach pamiętam jego z lekka nieprzytomne ataki na Kubicę.
To nie jest ktoś z kim chcę gadać.
Idę se pokosić trawę. To relaksujące jest.
gavin

Post autor: gavin »

Wiadomo Canon rules!
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

gavin pisze:Wiadomo Canon rules! Obrazek
bzdura, RULES ANALOGS!!!

baj de łej, Zagłębie przegrało 1:2.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
puch24

Post autor: puch24 »

W hokeja?
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

w ekstra klasę.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Przegrało ekstra kasę?
ODPOWIEDZ