Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Gdzie tak (jak tylko w Erze)?
W pewnym momencie stwierdziłem, że jestem niewolnikiem wszelkich miesięcznych abonamentów i innych płatności, na które idzie naprawdę sporo forsy.
Kiedyś zadzwoniła do mnie pani z Ery i namawiała mnie na kolejny telefon z kolejnym numerem. Mówię, że już mam telefon i numer i nie jest mi potrzebny. Ona na to: to może pan komuś dać ten nowy. Ja na to: "Jasne, razem z rachunkami. Na pewno się ucieszy." Kobita nadal uparcie nawijała. W końcu ja na to: "Proszę pani, namawia mnie pani na zupełnie mi niepotrzebny wydatek ponad 3 tys. złotych." Ona na to: "Jakie 3 tys.? To tylko 150 zł miesięcznie." Ja na to: "No właśnie, przez 24 miesiące..."
W pewnym momencie stwierdziłem, że jestem niewolnikiem wszelkich miesięcznych abonamentów i innych płatności, na które idzie naprawdę sporo forsy.
Kiedyś zadzwoniła do mnie pani z Ery i namawiała mnie na kolejny telefon z kolejnym numerem. Mówię, że już mam telefon i numer i nie jest mi potrzebny. Ona na to: to może pan komuś dać ten nowy. Ja na to: "Jasne, razem z rachunkami. Na pewno się ucieszy." Kobita nadal uparcie nawijała. W końcu ja na to: "Proszę pani, namawia mnie pani na zupełnie mi niepotrzebny wydatek ponad 3 tys. złotych." Ona na to: "Jakie 3 tys.? To tylko 150 zł miesięcznie." Ja na to: "No właśnie, przez 24 miesiące..."
W wielu miejscach puchu. A może być nawet taniej.
Zakupienie poddomeny w domenie typu miasto.pl (np. samek.katowice.pl) i jej coroczne utrzymanie jest bardzo tanie.
Do tego hosting wg własnych potrzeb - naprawdę jest w czym wybierać.
I zmieścisz się nawet poniżej 2 stów na rok.
Puchu, nie daj się nabierać tym akwizytorom od hostyngu tylko jedź na darmówkach jak ciorny 

Skądinąd, wszystkie przytoczone tu argumenty są słuszne. Nie lubimy, gdy coś bezpłatnego nagle robi się płatne. Typowa strategia dilerów narkotyków...

W każdym razie, na razie staram się do minimum ograniczać moje regularne zobowiązania - nie mam abonamentu telefonicznego, nie mam żadnej cyfrowej czy kablowej TV, a wszystkie inne zobowiązania całkowicie mi "wystarczają" do "szczęścia".
- poor
- Rich poor
Swieta Prawda.
Ponoc ameryknie pytaja sie - jaka rata mc..150$ moze byc...i tak zairnko do ziarnka.
Dodano po 54 strzałach znikąd:
A ile to jest negatywow...
- vid3
- Kontakt:
Dziś od rana odebrałem trzy głuche telefony (061 ...).
Za czwartym razem odezwała się Pani i mówi, że ma dla mnie bezpłatny czajnik bezprzewodowy.
Opierdoliłem ją na wstępie, że już trzy razy do mnie dzwoniła.
A ona na to, że to nie ona i, że ma ma jeszcze ekspres do kawy, wystarczy tylko, że ... i tu się rozłączyłem.
Za czwartym razem odezwała się Pani i mówi, że ma dla mnie bezpłatny czajnik bezprzewodowy.
Opierdoliłem ją na wstępie, że już trzy razy do mnie dzwoniła.
A ona na to, że to nie ona i, że ma ma jeszcze ekspres do kawy, wystarczy tylko, że ... i tu się rozłączyłem.
mają tam zagłębie z garnkami
z 61... do mnie co jakiś czas dzwonią radośnie, że wygrałem prezentację garnków
ja im, że rodo i że mają zapomnieć i natychmiast się rozłączają
i znów trochę mija
i dalej w koło wpkx - znaczy Wojtek
- poor
- Rich poor
Ja odbieram tylko telefony, ktore sa zapisane w komorce....Obcy maja sygnal: unikaj glosnych i napastliwych, unikaj glosnych sa udreka ducha.
- rbit9n
- Ribitibi
do mnie dzwoniły z Piotrkowa Trybunalskiego, ale powiedziałem, że mnie nie ma w domu.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Zainstalujta se Truecaller.