Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Cytując klasyków z naszej kolebki:
- Słaba konwersja do bw i leci w lewo.
- no_gravity_Carlos
tak musi byc, bo to jest Tarpa
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie.
- rbit9n
- Ribitibi
on nigdzie nie poleci, a nawet się nie poturla, nawet gdybyś przepuścił przez niego dwieście dwadzieścia tysięcy woltów.wpk pisze:Cytując klasyków z naszej kolebki:
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- _13_jacek
- Solona Alicja
- Owain
- Nasz Czelnik
Hehe. Dziś ponownie oddałem mego Captura do serwisu Renault na okoliczność skrzypiących hamulców przy ruszaniu i zatrzymywaniu się do zera. Przy przeglądzie po roku od wyjazdu z salonu zlekceważono temat. Dziś zapłaciłem 169 zł za pozagwarancyjne czyszczenie bębnów z tyłu, coś tam dało, że przód dalej skrzypi. Jednak jestem szczęśliwy, bo dość miła zmiana, która wydawała mi auto podszeptała mi, że problem jest znany i oczywisty, ponieważ Renault stosuje takie klocki i okładziny szczęk, że strasznie pylą a ten pył powoduje właśnie takie skrzypienie prowadnic i powinienem sobie pojechać do zewnętrznego warsztatu i wymienić klocki i okładziny na takiej taniej, ale niepylącej firmy i nałożyć pastę na prowadnice klocków i elementów bębnów.
Przynajmniej zaktualizowali oprogramowanie wyświetlaczy, że mają się już nie resetować. Dodatkowo zyskały nowe funkcjonalności, których wcześniej nie było.
Przynajmniej zaktualizowali oprogramowanie wyświetlaczy, że mają się już nie resetować. Dodatkowo zyskały nowe funkcjonalności, których wcześniej nie było.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czyli już masz mapę Jowisza? 
Zazdraszczam.

Zazdraszczam.
- Owain
- Nasz Czelnik
Możesz, bo ostatnio gadałem z dwoma mechanikami z rożnych miejsc i każdy mówił, że chuj tam z renault, ale jak się nowe mercedesy psują...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi