Places
Re: Places
Taaaa...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
_WPK4786 A Road Landscape with a Peeing Man in a Cap

- sorevell
Jakiś zuch ode mnie z dzielnicy.
- Gdama
- Gdriada
Wycinka drzew to moja wielka osobista tragedia. Serio, drzewa są dla mnie najważniejszym, najbardziej umiłowanym elementem przyrody. Nigdy nie zrozumiem i nie zaakceptuję bezmyślnej i bezwzględnej wycinki. Jeśli są chore, to należy je leczyć, można wyciąć te naprawdę zagrażające upadkiem. Ale wyciąć w pień kilkaset drzew tworzących przydrożne aleje, bo jakiś debil musi zapierdalać setką? Na Żuławach i Mierzei tną na potęgę, bo synuś po pijaku się rozkraczył na drzewie, bo liście opadają, bo cień latem pada letnikom. No i leśnicy-drapieżnicy, bo muszą zarobić kilka srebrników...
To jest tragedia. Drzewa rosną powoli, żadne dosadzanie tego rżnięcia nie naprawi
To jest tragedia. Drzewa rosną powoli, żadne dosadzanie tego rżnięcia nie naprawi

- Owain
- Nasz Czelnik
Ja po lekturze pewnej książki na drzewa spoglądam trochę jak na zwierzęta. Ale widać jak na dłoni, że Gdamusi w miłości do drzew nikt na tym forum nie przegoni 

Ba!
- no_gravity_Carlos
Wupsik, Wuuuuups! mam ich:

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wrzuciłeś ich do tej niszczarki?

Dodano po 20 minutach 7 strzałach znikąd:
PS Muszę się pochwalić - za ostatnie zdjęcie dostałem zajebisty komentarz w grupie A9 na Fb:
"Woytek P. Kowalczyk is reviving Dada in a new medium. The Man Ray of digital photography."

Moment.

Dodano po 20 minutach 7 strzałach znikąd:
PS Muszę się pochwalić - za ostatnie zdjęcie dostałem zajebisty komentarz w grupie A9 na Fb:
"Woytek P. Kowalczyk is reviving Dada in a new medium. The Man Ray of digital photography."

- Gdama
- Gdriada