Po nagrzaniu silnik chodzi na 3cyl, więc to raczej koniec. Gdzieś tam pęknięcie w bloku jest.
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
-
namoamo
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Katalizator?
Wycięty był pewnie już z 10 lat temu.
Po nagrzaniu silnik chodzi na 3cyl, więc to raczej koniec. Gdzieś tam pęknięcie w bloku jest.
-
puch24
No a wymiana silnika? Powiedz jeszcze, czy to 126p czy RR Phantom...
-
namoamo
Stare Clio. Szukanie silnika chyba bez sensu. No nic, w przyszłym tygodniu zajrzy i oceni, pan doktor.
- rbit9n
- Ribitibi
żadnej euforii nie czułem, ale za to chodziłem jak robot. też fajnie.puch24 pisze:Robitussin itp...
W znacznych dawkach lekko euforyzujący, może działać przeciwuzależniająco i przeciwdepresyjnie. Ciekawe.
niestety, ale chyba skoczę do Krosna. na balona.Methanoia pisze:Czy ktoś z Rzeszowa lub okolic Mielca jedzie może w niedługim czasie do Warszawy? Potrzebuję zorganizować transport dla jednej osoby.
Nowe zasady na BlaBla uniemożliwiają mi (zbytnio utrudniają) znalezienie transportu.
jak byś zobaczył Artemidę Smorodinową, to wiesz, dobrze zapłacę.Owain pisze:Towarzysz Winniczek R.I.P.
Metka, ja jutro jade do Lwowa, mogę zabrać
sorry, byłem u Jana.Owain pisze:
kup se Forda, poważnie.namoamo pisze:No i chuj. Auto na złom sądząc po minie mechaniora..
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
-
puch24
Dlaczego bez sensu? Jeśli dałoby się to ogarnąć za, powiedzmy, 1000-1500 PLN, to czemu nie, a jeszcze trochę się poturla. I będziesz miał znanego diabła, a nie nieznanego.
Niedawno znajomy stał przed takim właśnie dymalatem: auto się skopało, i pytanie, czy jest sens naprawiać, czy kupić "nowe" - "nowe", bo na NOWE oczywiście nie miał. I nie miał też na widoku czegoś pewnego, ze znanych rąk, a nie chciał, żeby potem się okazało, że to jest przód od Opla, tył od Volkswagena, a w środku przystanek autobusowy z Berlina. No i po rozważeniu wszystkiego stwierdził jednak, że przy takich zasobach finansowych opłaca mu się naprawiać.
A tak poza tym, to, jak wiesz, nie kupuje się aut na F: Fordów, Fiatów i francuskich.
(Dlatego jeżdżę Pandą, bo to na P, a nie na F.).
Niedawno znajomy stał przed takim właśnie dymalatem: auto się skopało, i pytanie, czy jest sens naprawiać, czy kupić "nowe" - "nowe", bo na NOWE oczywiście nie miał. I nie miał też na widoku czegoś pewnego, ze znanych rąk, a nie chciał, żeby potem się okazało, że to jest przód od Opla, tył od Volkswagena, a w środku przystanek autobusowy z Berlina. No i po rozważeniu wszystkiego stwierdził jednak, że przy takich zasobach finansowych opłaca mu się naprawiać.
A tak poza tym, to, jak wiesz, nie kupuje się aut na F: Fordów, Fiatów i francuskich.
(Dlatego jeżdżę Pandą, bo to na P, a nie na F.).
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mateusz, odkup R2D2 od tego łotrzyka Owaina. 
- _13_jacek
- Solona Alicja
chodzi na trzech, bardzo prawdopodobne; uszczelka pod głowicą, pierścienie
ale ja tylko,....
Dodano po 1 godzinie 5 minutach 36 strzałach znikąd:
kurwa, mam wkurw bo nie mam czasu badylkóch pstrykać
kurwa, kurwa, ......
dobranoca
ale ja tylko,....
Dodano po 1 godzinie 5 minutach 36 strzałach znikąd:
kurwa, mam wkurw bo nie mam czasu badylkóch pstrykać
kurwa, kurwa, ......
dobranoca
"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
-
gavin
- rbit9n
- Ribitibi
ani wody w kranie, ani internetów w gniazdku, zajebisty prazdnik.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wyklęty powstań ludu ziemi,
Powstańcie, których dręczy głód...
Powstańcie, których dręczy głód...