samek pisze:Owain pisze:Samek!!! Nie odpisałeś, że przyjedziesz!!! Olałeś mnie! Uraziłeś! Między nami koniec!!!
Patrzcie na samka, jaki nieużyty. Zapraszam go a łon nie chce!!

No czego wrzeszczy? Czekam na info czy zaproszenie tyczy mnie czy Aniutka mojego i mnie. Rzecz ważna wszak.
jakby co, zostawię Wam klucz do apty pod wycieraczką. tapczan jest, prysznic jest, kuchenka jest, lodówka jest, prochy są, szpryce są... wszystko jest w tej szafce. a szafce wykazu A rzecz jasna.
samek pisze:Herr X pisze:samek pisze:
A propos Behemota. Kupili my se bilety na koncert Nergala z Porterem we wrześniu.
Się pochwaliłem.
Brawo! Też się chcę wybrać.

My idziem w sobotę 23.09 na porcelanową w Kato - fajna sceneria będzie dodatkowo.
Edyta się nie może doczekać co z tym weekendem?
To w końcu ja czy my? Bo jak ja, to na drzewo.
Jak my, to Aniutek pracuje do 18 w Kato. Znaczy wyrobimy się gdzieś na 22? Może 23?
Jak nie pasi, to spoko. W sobotę rano skoszę se trawę i ruszymy ok. 15 i spoko na 18-19 zawitamy.
chłopie. o tej porze gospodarz w szlafmycy orze.
Herr X pisze:samek pisze:rbit9n pisze:a propos. ten bro podpisany przez Behemota....
A propos Behemota. Kupili my se bilety na koncert Nergala z Porterem we wrześniu.
Się pochwaliłem.
Dodano po 58 sekundach:
rbit9n pisze:Porter Łódzki czy Bałtycki?
Eeeeee... Jaki porter?
Łódzki. nie znasz portera łódzkiego? tygrysa łódzkiego pewnie też. no to Pucz się zaraz nadąsa. lepiej nie wspominaj też, że nigdy nie byłeś w barze Anna.
wpk pisze:To może i Paul Drasch się zjawi?
przecież jesteś, we własnej osobie.
Owain pisze:samek pisze:Herr X pisze:

My idziem w sobotę 23.09 na porcelanową w Kato - fajna sceneria będzie dodatkowo.
Edyta się nie może doczekać co z tym weekendem?
To w końcu ja czy my? Bo jak ja, to na drzewo.
Jak my, to Aniutek pracuje do 18 w Kato. Znaczy wyrobimy się gdzieś na 22? Może 23?
Jak nie pasi, to spoko. W sobotę rano skoszę se trawę i ruszymy ok. 15 i spoko na 18-19 zawitamy.
Pewnie, że z Aniutkiem! Może być i to i to. Jak o 23ciej, to może i Piotrek będzie wolny?

będę wolny jak niedzielny poranek, ale w Lublinie, gdzie mieszkali moje dziady.