Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Ty chyba Puchu nie zdajesz sobie sprawy ile kebabuf może kupić współczesny artysta za jeden srebrny widelec...
Myślę, że chyba niemało.
Dlatego pytam, gdzie to upolowane, bo takie fajne a nietypowe zestawienie. Jakiś natjurmort?
Dlatego pytam, gdzie to upolowane, bo takie fajne a nietypowe zestawienie. Jakiś natjurmort?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Meli, co to żeś z obrazki swemi poczynił, że ich nie widać?

Dodano po 5 minutach 7 strzałach znikąd:
Znikły ostatnie.
To musi być wina yapics com.
Widelcem to i kaligrafować można
Jak się chcę coś opędzlować to widelec i pędzel wydają się być w sam raz do tego stworzone.
"Przez całe lata bano się widelca jak diabeł święconej wody, zresztą nazywano go nawet narzędziem diabła, uznawano za herezję, a Kościół katolicki bronił się przed nim rękami i nogami. Bóg przecież dał ręce, pięć palców, by nimi operować... Po co komu widelec, skoro można jeść ręką? Tak myślano przez wieki. W wielu klasztorach nawet do XVIII wieku."
https://natemat.pl/192131,krotka-histor ... godne-tory
Myślę że bardziej po Bożemu było tedy jeść pędzlem niż widelcem ...
To akurat nieważnie, ile kababów. Ważne jest to, że srebro odkaża i to co się do pyska wkłada powinno być ze srebra. Optymalnie.nordenvind pisze: ↑04 cze 2019, 22:22 Ty chyba Puchu nie zdajesz sobie sprawy ile kebabuf może kupić współczesny artysta za jeden srebrny widelec...
Nie na darmo nasi dziadowie wozili srebrne monety w beczkach wody pitnej na dalekich rejsach.
A może to takie coś co w tym gąbka była, ichniejsi księgowi tego używali a nawet moja Mama to miała obok liczydeł.nordenvind pisze: ↑04 cze 2019, 22:11 Cześć cybulski![]()
Bardziej mnie zainteresował ten artefakt f środku... to na inkaust czy lulki ?
- Owain
- Nasz Czelnik
Nordenenemu się przejadł, a mnie nie 

Dodano po 6 minutach 2 strzałach znikąd:

Dodano po 1 minucie 19 strzałach znikąd:

Dodano po 6 minutach 2 strzałach znikąd:

Dodano po 1 minucie 19 strzałach znikąd:

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Na ostatnim bardzo niefortunnie ustawiony obiekt nieożywiony...