--
Marcory Zone 4, 28 rue
27 BP 270. Nowa plaża Coco
Abidjan - Wybrzeże Kości Słoniowej
Drogi ukochany
Pozdrawiam was w imię Boga, jestem Panią Janet Rashid, żoną nieżyjącego już pana Khatera Rashida, obywatela Niemiec, dyrektora właściciela firmy włókienniczej, przedsiębiorcy, górnika w firmie wydobywczej Gold na Wybrzeżu Kości Słoniowej, był także geologiem i konsultantem górniczym w kilku innych konglomeratach górniczych działających na Wybrzeżu Kości Słoniowej, w Chinach, na Tajwanie, w Japonii, Indonezji, Pakistanie, Wietnamie w całej Azji, kiedy mój zmarły mąż żył, zdeponował sumę trzech milionów pięćset tysięcy Dolary Stanów Zjednoczonych w banku. fundusz ten został przeznaczony na pracę humanitarną przed nagłym śmiercią męża w 2009 roku.
obecnie mój lekarz potwierdził mi, że mam raka przełyku i żołądka i że mam tylko kilka miesięcy życia. ten, który najbardziej mnie niepokoi, to moja choroba udarowa. Po poznaniu mojego stanu postanowiłem przekazać ten fundusz zaufanej osobie, która wykorzysta ten fundusz tak, jak zamierzam tutaj pouczyć. Chcę uczciwej osoby, która wykorzysta ten fundusz na sierociniec, szpitale, szkoły i propagowanie pracy wszechmocnego Boga.
Podjąłem tę decyzję, ponieważ nie mam żadnego dziecka, które odziedziczy ten fundusz, a krewni mojego męża są pełni złego myślenia i nie chcę, aby wysiłki mojego męża były wykorzystywane przez osobę o złych zamiarach.
Nie chcę sytuacji, w której ten fundusz zostanie wykorzystany w sposób bezbożny. Dlatego podejmuję tę decyzję. nie boję się śmierci, więc wiem, dokąd idę. Wiem, że będę na łonie człowieka. Księga Wyjścia 14 vs 14 mówi, że pan będzie walczył z moją sprawą, a ja zachowam spokój.
Jeśli jesteś wzruszony i chcesz pomagać mniej uprzywilejowanym żyjącym wokół twojej okolicy swoim prawdziwym sercem i chcesz rozszerzyć swoją Bożą pomoc na tych ludzi w społeczeństwie i zostać pobłogosławionym przez moją darowiznę, proszę odpowiedz mi na następujące informacje poniżej
Twoje imię:
Adres
Kraj
bezpośredni Tel:
jakiekolwiek opóźnienie w udzieleniu odpowiedzi da mi inny pokój do szukania innej osoby.
Niech cię Bóg błogosławi.
Janet Rashid