Stream of consciousness
- vid3
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
A tak zapytam..
Uczestnicy tych marszów to lokalna społeczność czy element napływowy?
Uczestnicy tych marszów to lokalna społeczność czy element napływowy?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Grzesiek, Damian - nie, nie jest śmieszne.
Nawet sobie nie chcę wyobrażać tego co by się stało gdyby nie zjechały posiłki z całej Polski.
Musiałbyś zobaczyć na żywo jak 300 osób i krzyczy wypie... kur... i czeka na okazję....
@vid3
Podobno miejscowi kibice zawarli "pakt o nieagresji na 24h" i dołączyli do nich inni z całego kraju.
Natomiast tęczowych było ok 1000 i pewnie też z jakimś ogólnopolskim wsparciem.
Bardzo dużo mediów było, o krajowych nie wspominam, w świat poszło przez CNN i Deutsche Welle.
Musiałbyś zobaczyć na żywo jak 300 osób i krzyczy wypie... kur... i czeka na okazję....
@vid3
Podobno miejscowi kibice zawarli "pakt o nieagresji na 24h" i dołączyli do nich inni z całego kraju.
Natomiast tęczowych było ok 1000 i pewnie też z jakimś ogólnopolskim wsparciem.
Bardzo dużo mediów było, o krajowych nie wspominam, w świat poszło przez CNN i Deutsche Welle.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
To ja wiem, byłem ostatnio w PL, to już nie jest ten sam kraj który pamiętam:(wpk pisze:Grzesiek, Damian - nie, nie jest śmieszne.
Chodziłem ulicami i widziałem/słyszałem dość, a byłem w Poznaniu (tzw. Polsce A)
Nawet boję się pomyśleć jakie podziały w społeczeństwie się dokonały na ścianie wschodniej.
Bolesny temat, bo mimo że jestem na emigracji to chciałbym dobrze dla tego kraju, obecnie jednak coraz częściej wstyd się przyznawać do swojego pochodzenia, smutne to..
A to nie miejsce na takie żale.
Ide się napić.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Twoje zdrowie!
- Owain
- Nasz Czelnik
Nordu, chyba sfociłem pana poszukiwanego. Coś mi się zdaje że ta chudsza stonka w tle, to ten pan:
http://www.podlaska.policja.gov.pl/pod/ ... latka.html
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Na ścianie wschodniej podziały podobne do tych na ścianie zachodniej, proporcje może nieco inne.
Kibice i tęczowi w całym kraju mają identyczne poglądy... tzn możliwie najbardziej skrajne....
Tutaj pis rządzi w radzie miejskiej, prezydent z po.
Biskupi katolicki i prawosławny wydali oświadczenie i wygląda, ze są po tej samej stronie... iman na razie milczy...

Dodano po 1 godzinie 3 minutach 58 strzałach znikąd:
404 w tym linku.Owain pisze: ↑22 lip 2019, 09:37Nordu, chyba sfociłem pana poszukiwanego. Coś mi się zdaje że ta chudsza stonka w tle, to ten pan:
http://www.podlaska.policja.gov.pl/pod/ ... latka.html
- Owain
- Nasz Czelnik
Ze strony łonetu też już zniknął. Pewnie go złapali :>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Stream of consciousness
Spokojnie, wypłynie po wyborach, już jakąś tekę ministerialną dla niego pewnie mają, partia o swoich wiernych bojownikach nie zapomina! 

To już 4 kadencja z rzędu, ostatnie wybory na prezydenta wygrał w 2018