Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Właśnie się dowiedziałem, że sukcesy naszych lekkoatletów na ME nie wzięły się znikąd, bo odkąd Ministrem Sportu jest obecny Minister Sportu, lekka atletyka została dofinansowana aż 53 mln zł. Niestety Anita Włodarczyk nie ma gdzie trenować, bo warszawski ratusz nie chce jej wyremontować stadionu. No i że w klasyfikacji medalowej wyprzedziliśmy Niemców.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Wuja się Pan znasz:

- Owain
- Nasz Czelnik
To - mam nadzieję - photoshopowa przeróbka? 

Nadzieja umiro ostatnia.
- Owain
- Nasz Czelnik
No nic, dowiedziałem się jeszcze, że zmarły mąż byłej Pani Premier mataczył w sprawie zabójstwa Iwony Cygan oraz że nasi saperzy wydobyli trzy bomby w Kołobrzegu znacznie sprawniej, niż ich niemieccy koledzy niegdyś w Monachium jedną bombę.
Bąbowe wiadomości 
Dodano po 2 minutach 30 strzałach znikąd:
Owannuszu Ty pstrykosz Wojtlanderem ?

Dodano po 2 minutach 30 strzałach znikąd:
Owannuszu Ty pstrykosz Wojtlanderem ?
- poor
- Rich poor
Sledzilem kolobrzeskie wydarzenie...
- Owain
- Nasz Czelnik
Wszedłem dziś na moją pocztę. Godzina 19. Poczta otwarta do 20. Bez szans na załatwienie sprawy, za to pełna szansa na nocleg. No żeż kurwa!
Ponieważ musiałem coś nadać, a to mogłem zrobić na dowolnej innej poczcie, na taką też pojechałem. Dawna poczta główna w Łodzi. Obecnie miejsce słabo zasiedlone, mało mieszkańców wokół. Na poczcie ani jednego interesanta!!! Załatwiłem sprawę w półtorej minuty.
Ponieważ musiałem coś nadać, a to mogłem zrobić na dowolnej innej poczcie, na taką też pojechałem. Dawna poczta główna w Łodzi. Obecnie miejsce słabo zasiedlone, mało mieszkańców wokół. Na poczcie ani jednego interesanta!!! Załatwiłem sprawę w półtorej minuty.
- vid3
- Kontakt:
Zimny wychów ...Owain pisze: ↑13 sie 2018, 19:40 Właśnie się dowiedziałem, że sukcesy naszych lekkoatletów na ME nie wzięły się znikąd, bo odkąd Ministrem Sportu jest obecny Minister Sportu, lekka atletyka została dofinansowana aż 53 mln zł. Niestety Anita Włodarczyk nie ma gdzie trenować, bo warszawski ratusz nie chce jej wyremontować stadionu. No i że w klasyfikacji medalowej wyprzedziliśmy Niemców.