Szmelcwageny i inne
- sorevell
Re: Szmelcwageny i inne
Poważnie? Mi się zwyczajnie nie podoba. Samochód, kolor jest mi obojętny.
Niefortunne ujecie. Tak lepiej?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ogólnie nadwozie typu SUV to kwintesencja szpetoty - taki kompakt cierpiący na słoniowaciznę pospołu z puchliną wodną.
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ban him to death.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jednemu podoba się to, innemu owo. Jakby mnie dawali Twego merca i tę nowiutką Konę na wypasie, wziąłbym Konę, nie wahając się ani chwili. Bo wiecie jak to jest z tym przysłowiem o dużych autach. No i popatrzcie czym jeździ nasz Cz4rnuch. Rowerem!!!
Poza tym o automacie miało być.
Jakbym miał n.o. środki finansowe to wziąłbym suv-ika infinity. A jak do tego miałbym zdrowy kręgosłup, wziąłbym porsche 911.

Poza tym o automacie miało być.
Jakbym miał n.o. środki finansowe to wziąłbym suv-ika infinity. A jak do tego miałbym zdrowy kręgosłup, wziąłbym porsche 911.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Design przyciągający wzrok, agresywny, dośc futurystyczny, pasuje do miejskiego auta. Nie patrzę w kategoriach piękna a zwykłej atrakcyjności, fajności.
W podobnym klimacie jest nowa Toyka CHR, jak zobaczylem na sąsiednim pasie taką opalizującą-szarą to oniemiałem.
Brzydotą tutaj są dla mnie:

czy to paskudztwo

W podobnym klimacie jest nowa Toyka CHR, jak zobaczylem na sąsiednim pasie taką opalizującą-szarą to oniemiałem.
Brzydotą tutaj są dla mnie:
czy to paskudztwo

- Owain
- Nasz Czelnik
Dla mnie o wiele bardziej istotne jest wnętrze, bo więcej widzę auto od środka. Dlatego nie lubię VW group. Nie interesuje mnie opinia laseczek albo forumowych <wymoderowano> odnośnie wyglądu auta z zewnątrz. Jakość wykonania środka, jego wygląd, plus to, bym siedział trochę wyżej, bo mniej mnie potem napierdala kręgosłup, za stosunkowo najmniejsze pieniądze. Nowy, bo się do aut przyzwyczajam i nie chcę zmieniać za 5 lat lub łatać dziadka. No i aby kopa miało, nie aby zapierdalać po autostradzie, ale aby wyprzedzić przed światłami cipcię albo forumowego <wymoderowano>, jak się wlecze. 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A kto to jest ten forumowy <wymoderowano>?
Owain to <wymoderowano> i <wymoderowano> oraz <wymoderowano> !