Ooo właśnie! Jak się przestane golić na łyso, to bendem samurajem!Owain pisze: Tak na szybko
Stream of consciousness
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Re: Stream of consciousness
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Ale dokładnie taką bym miał, jak bym przestał maskować łysinę goląc otoczenie lądowiska na zero:)
Ja już w sumie nie wiem co bym miał na głowie, jakbym przestał baniak golić. Zakola już dawno zaczęły swe języki w stronę pleców kierować i wtedy było krótko, ale jeszcze kudłato. W momencie jak jednak zaczęło się lądowisko formować na szczycie potylicy, to stwierdziłem, że chuj z tymi włosami. Szampon zamieniłem na mydło, a grzebień na Gillette Mach 3.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Zwyczajnie, masz wysokie czoło.. czoło, czoło i plecy:)
Ja o sobie nawet tak nie moge powiedzieć, większość kiedyś bujnej czupryny przemieściła się na plecy, śmiech mnie ogarnia czasem na basenie, bo w moim przypadku zamiast czepka to chyba powinienem pianke do nurkowania zakładać;)
Ja o sobie nawet tak nie moge powiedzieć, większość kiedyś bujnej czupryny przemieściła się na plecy, śmiech mnie ogarnia czasem na basenie, bo w moim przypadku zamiast czepka to chyba powinienem pianke do nurkowania zakładać;)
Zawsze intrygowalo mnie czy jak ktoś jest kudlaty na ciele to czy mu na basenie jest ciepło jak w swetrze?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Masz na myśli basen szpitalny, jak mniemam?
Damian, prawie tak, niemniej jednak na górze czoła jeszcze pasek włosów na środku próbuje kiełkować.
Gosia, nie wiem, ja mam mało moheru na sobie i to nawet bez golenia, ale raczej tak. Choć ja po zgoleniu włosów musiałem zacząć nosić chustę, bo pot spływał bezpośrednio do oczu.
Gosia, nie wiem, ja mam mało moheru na sobie i to nawet bez golenia, ale raczej tak. Choć ja po zgoleniu włosów musiałem zacząć nosić chustę, bo pot spływał bezpośrednio do oczu.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zgoliłeś brwi z rozpędu?
Nie, brwi to jedyne w miarę gęste włosy na ciele jakie posiadam, ale to za mało. Rower, pieszo w górach czy na wyjazdach to zawsze buff na łbie. W zasadzie nie zakładam tylko jak na jakieś piwo ze znajomymi idę.