O!Owain pisze:Beton?
Stream of consciousness
-
Ligo
Re: Stream of consciousness
- Owain
- Nasz Czelnik
Wuzetki raczej nie, bo szybko się psują ;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Ligo
Wuzetki trzeba mrozić. 
Raz ciągnąłem z Północnej Karoliny do Kalifornii mrożone kotlety do hamburgerów dla słynnej sieci o nazwie zaczynającej się od McD... Nic ciekawego poza tym, że data produkcji była dwa lata wstecz.
Raz ciągnąłem z Północnej Karoliny do Kalifornii mrożone kotlety do hamburgerów dla słynnej sieci o nazwie zaczynającej się od McD... Nic ciekawego poza tym, że data produkcji była dwa lata wstecz.
- Owain
- Nasz Czelnik
-
Ligo
Tak to chyba tylko w niektórych wytworach francuskiej myśli technicznej. 
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Owain - lepiej fote poka.
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Owain - lepiej fote poka.
- Owain
- Nasz Czelnik
Hm. Dalej mi jedzie;P A ja renówki lubię i nie przestanę;P Ale mam jedną rzecz made in usa w domu i jest to subwoofer Earthquake. Jestem bardzo zadowolony:) To tak na zgodę;)
-
puch24
Fakt. Tylko Francuzi mogli zacząć samochód z przodu od skrzyni biegów... 
Albo zrobić inne zawieszenie po prawej i po lewej stronie, tak, że rozstaw osi po lewej i po prawej jest inny...
Albo zrobić inne zawieszenie po prawej i po lewej stronie, tak, że rozstaw osi po lewej i po prawej jest inny...
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale czy nie renaulty zrobiły pierwszy czołg, R-17?
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
edit: FT-17
-
tomfoot
a z resztek, które im po czolgach zostały postanowili robic samochody, jak się resztki skonczyly to kupili po dobrej cenie dużo tekturyOwain pisze:Ale czy nie renaulty zrobiły pierwszy czołg, R-17?
-
Ligo
Czy była jakaś niezgoda?Owain pisze:Hm. Dalej mi jedzie;P A ja renówki lubię i nie przestanę;P Ale mam jedną rzecz made in usa w domu i jest to subwoofer Earthquake. Jestem bardzo zadowolony:) To tak na zgodę;)

Tylko zaraz, teraz nie będę mógł wyrażać opinii o niektórych francuskich wyrobach?