Places
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Places
Rety! Pietrek coś pisał o czujności Antka... Teraz rozumiem. I boję bardziej.
Ups. Podpadziocha chyba. Mieloną kupujęrbit9n pisze:czekaj, czekaj. jak już jesteś, to jaki masz młynke do kawy?

To paaaa... Zakasam kiece i lecęęęęęęę...
- sorevell
Re: RE: Re: Places
Co się nie mieści? Jak się nie mieści to diaksik z tarczą diamentową i jak już pył opadnie, to się zmieści. A że pęka... Da się z tym żyć. Jeśli jednak kupisz kawałek nagrobka, daj znać jak się sprawuje.rbit9n pisze:spasiba Janek!sorevell pisze:Ło taki, z tymi śmierdzącymi klejem łopatkami, które się jednak przydają:
http://allegro.pl/najlepszy-kamien-do-p ... 82721.html
Eee, czy naprawdę łączenie postów działa tak, że dokleja nowy do starego, ale nowego nie kasuje?
no właśnie, te włoskie mają taką wadę, że mnie się nie zmieszczą na nimieckim ruszcie. no i że piszą, że szamot pęka, nawet jeśli nim się nie szamoce. dlatego też dumam o granicie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jak to jak?
Od góry pizza, od spodu przedwojenne epitafium gotykiem...
Przekuwałem swego czasu takie płyty.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ktoś kiedyś napisał, że ktoś mu powiedział, że dramatyczne niebo to podstawa fotografii. Oto prosto z aparata.
W głębi moja ulubiona ławeczka z drzewno-ptasim systemem stereo, w budyneczku mieszczą się toalety, więc diuretyki mi nie straszne.

W głębi moja ulubiona ławeczka z drzewno-ptasim systemem stereo, w budyneczku mieszczą się toalety, więc diuretyki mi nie straszne.
Hmmm. Trochę dziwne miejsce na ulubione.
Nie lubię cmentarzy, choć mam taki jeden, który ma dla mnie w sobie wyjątkową magię, stary cmentarz przy bardzo starym ewangelickim kościele w Dźwierzutach na Mazurach. Miejsce pełne uroku.
Nie lubię cmentarzy, choć mam taki jeden, który ma dla mnie w sobie wyjątkową magię, stary cmentarz przy bardzo starym ewangelickim kościele w Dźwierzutach na Mazurach. Miejsce pełne uroku.
Cmentarze są fajne, bo nie ma tam żywej duszy...
- rbit9n
- Ribitibi
młynek? na prąd.Gdama pisze:Ręczny, czy elekstryczny?
e tam, Antek cudowne dziecko, tylko trochę wariat.wpk pisze:Rety! Pietrek coś pisał o czujności Antka... Teraz rozumiem. I boję bardziej.
po kawę? a jaką? może też kupię?samek pisze:Ups. Podpadziocha chyba. Mieloną kupujęrbit9n pisze:czekaj, czekaj. jak już jesteś, to jaki masz młynke do kawy?![]()
To paaaa... Zakasam kiece i lecęęęęęęę...
nie no, jeszcze kątówkę mam kupić? swoją drogą, to DIAXA to DIAXA.sorevell pisze:Co się nie mieści? Jak się nie mieści to diaksik z tarczą diamentową i jak już pył opadnie, to się zmieści. A że pęka... Da się z tym żyć. Jeśli jednak kupisz kawałek nagrobka, daj znać jak się sprawuje.rbit9n pisze:spasiba Janek!sorevell pisze:Ło taki, z tymi śmierdzącymi klejem łopatkami, które się jednak przydają:
http://allegro.pl/najlepszy-kamien-do-p ... 82721.html
Eee, czy naprawdę łączenie postów działa tak, że dokleja nowy do starego, ale nowego nie kasuje?
no właśnie, te włoskie mają taką wadę, że mnie się nie zmieszczą na nimieckim ruszcie. no i że piszą, że szamot pęka, nawet jeśli nim się nie szamoce. dlatego też dumam o granicie.
przekuwałeś na sukces, czy jak?wpk pisze:Jak to jak?
aha, osobiście wolę minuskułę karolińską, aczkolwiek szwabacha też ujdzie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak, na sukces kolejnego nieboszczyka.
Leżał zły Niemiec pod dobrym granitem? To teraz dobry Polak będzie pod nim leżał.
A że jakieś fragmenty dawnych napisów na dawnym licu płyty? Pan Bóg nie zobaczy, bo od spodu.
PS Co więcej, taki zły Niemiec zwykle wystarczał na kilku dobrych Polaków.
Leżał zły Niemiec pod dobrym granitem? To teraz dobry Polak będzie pod nim leżał.
A że jakieś fragmenty dawnych napisów na dawnym licu płyty? Pan Bóg nie zobaczy, bo od spodu.
PS Co więcej, taki zły Niemiec zwykle wystarczał na kilku dobrych Polaków.