Propozycje zmian na forum
- Gdama
- Gdriada
Re: Propozycje zmian na forum
LigO, obiecuję że popracuję nad tym i się poprawię 

Drive-in (Bałtroczyk):
- Poproszę dziewięciu skrzydełków.
- Same czy w zestawu?
- A co jest w zestawu?
- Frytku i colu...
- Poproszę dziewięciu skrzydełków.
- Same czy w zestawu?
- A co jest w zestawu?
- Frytku i colu...
- Owain
- Nasz Czelnik
Panie, Panowie, sorki, że dopiero teraz, ale dziś ciężkie szkolenie służbowe na przeciwbólowych a potem drift przez korki po różnych dentystach, bo mam jakieś zęby wrastające w zatokę szczękową, jakąś ropę, jeden mówi ciąć natychmiast, drugi obśmiewa i każe nic nie ruszać, generalnie napierdala a kielnia lżejsza o 300 zł:/
1. Co do języka polskiego, nazw działów, itp. - jakby nie było, to nasz autorski projekt, taką mamy wizję, taką mamy fantazję. Obaj czujemy się chyba dziećmi cywilizacji i kultury europejskiej i właśnie pewne zapiski w języku angielskim, francuskim, po łacinie, tworzą ten klimat, który chcemy tu nadać. Zgadza się, Kapitanie? Więc myślę, że w tym zakresie zmian nie będzie. Jestem przekonany, że to uszanujecie:)
2. Co do bałaganu, to naturalne, że pisze się czasem nie w tym dziale co trzeba (d90, wiesz, że żartobliwie czy raczej z uśmiechem Ci pisałem). Po wielkich traumach tamtego forum, nie chcemy jako admini żonglować postami od razu, każdy przecież się domyśli, gdzie pisać, a jak raz czy dwa napisze gdzie indziej, nikt nie będzie robił z tego halo. Każdemu pasuje co innego, dlatego założyliśmy, że na razie rzeki (czyli Wy) drążycie swoje koryta, a jak trzeba będzie, to się za kilka tygodni posprząta, poreguluje. Stworzyliśmy kręgosłup, wokół niego możemy budować, dlatego zachęcam do tworzenia tematów, różnych. Rzeczywistość ureguluje jakie spadną, będą martwe, a w jakich będziemy pisać. Moim oczkiem w głowie jest dział Deco Art'u, bo ja w ogóle nie dla zdjęć byłem na nexach i w bawialni ale dla tak miłych rozmów z Wami, w tym tych intelektualnych, kulturalnych, nawiązujących. Fotografowie (fotograficy) to ludzie o wielkiej wrażliwości na sztukę, więc foto + inny art - to dobrana para. Mam rację, Kapitanie?
3. Dajcie też trochę oddechu, staramy się, ale mamy też swoje obowiązki zawodowe, rodziny, poza tym czasem oczekiwania się rozjeżdżają. Będziemy się starać dogadywać nasze i Wasze wizje oraz wizje sprzeczne nawzajem w trybie jak największej tolerancji:)
Idę łykać p-bólowe i antybiota:(
Stay Psionic!
Owiś;)
1. Co do języka polskiego, nazw działów, itp. - jakby nie było, to nasz autorski projekt, taką mamy wizję, taką mamy fantazję. Obaj czujemy się chyba dziećmi cywilizacji i kultury europejskiej i właśnie pewne zapiski w języku angielskim, francuskim, po łacinie, tworzą ten klimat, który chcemy tu nadać. Zgadza się, Kapitanie? Więc myślę, że w tym zakresie zmian nie będzie. Jestem przekonany, że to uszanujecie:)
2. Co do bałaganu, to naturalne, że pisze się czasem nie w tym dziale co trzeba (d90, wiesz, że żartobliwie czy raczej z uśmiechem Ci pisałem). Po wielkich traumach tamtego forum, nie chcemy jako admini żonglować postami od razu, każdy przecież się domyśli, gdzie pisać, a jak raz czy dwa napisze gdzie indziej, nikt nie będzie robił z tego halo. Każdemu pasuje co innego, dlatego założyliśmy, że na razie rzeki (czyli Wy) drążycie swoje koryta, a jak trzeba będzie, to się za kilka tygodni posprząta, poreguluje. Stworzyliśmy kręgosłup, wokół niego możemy budować, dlatego zachęcam do tworzenia tematów, różnych. Rzeczywistość ureguluje jakie spadną, będą martwe, a w jakich będziemy pisać. Moim oczkiem w głowie jest dział Deco Art'u, bo ja w ogóle nie dla zdjęć byłem na nexach i w bawialni ale dla tak miłych rozmów z Wami, w tym tych intelektualnych, kulturalnych, nawiązujących. Fotografowie (fotograficy) to ludzie o wielkiej wrażliwości na sztukę, więc foto + inny art - to dobrana para. Mam rację, Kapitanie?
3. Dajcie też trochę oddechu, staramy się, ale mamy też swoje obowiązki zawodowe, rodziny, poza tym czasem oczekiwania się rozjeżdżają. Będziemy się starać dogadywać nasze i Wasze wizje oraz wizje sprzeczne nawzajem w trybie jak największej tolerancji:)
Idę łykać p-bólowe i antybiota:(
Stay Psionic!
Owiś;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Współczuję! Ja dziś na Ibuprofenie w dużych ilościach - rwa kulszowa. Ledwie się ruszam, musiałem trochę pracy odwołać. Szlag! 

- Owain
- Nasz Czelnik
Puchu, w sprawie rwy i okolic pisz do mnie maile, pmki, bom chyba specjalista jak Ty od aparatów. 3 operacje, 14 rezonansów magnetycznych, kręgarze, akupunktura, kriokomory, infradźwięki, szamani i cycate masażystki:) Q-rwa kulszowa to moja kochanka znienawidzona:D
Dzięki i jeszcze raz współczuję. Ja na szczęście jeszcze nie na takim etapie jak Ty.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2016, 20:28 przez puch24, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam pytanie :Czy jest przewidziana giełda? Czy jakis temat zamiany szkieł i dupereli foto?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Na razie na pewno nie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jest za to przewidziana giełda wolnych myśli i wymiana celnych spostrzeżeń 

Tak ssobie próbuje myśleć, że Ojcom Dyrektorom nie chodzi o masową popularyzację tego miejsca.
Dlatego taka nazwa forum i tytuły wątków.
Jest to też trochę pomyślane w celu wstępnej selekcji.
Wystarczy jednak się chwilę rozejrzeć i wszystko staje się czytelne, transparentne i daje praktycznie nieograniczoną swobodę.
Reszta wyjdzie w praniu.
Dlatego taka nazwa forum i tytuły wątków.
Jest to też trochę pomyślane w celu wstępnej selekcji.
Wystarczy jednak się chwilę rozejrzeć i wszystko staje się czytelne, transparentne i daje praktycznie nieograniczoną swobodę.
Reszta wyjdzie w praniu.