Wiedziałem, jak filmik wrzuciłem, bo musiało mi powiązać z moim gmailem. Ale filmik już zdjęty, więc teges.Ligo pisze:Nie da rady, musisz ciąć żywcem. To tam, gdzie filmik pokazywałeś, jak kraby uparwiają, no...
Things
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Things
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Francisco
Halal to zlo.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ligo, Ty niezły szpieg jesteś... Gdzie praktykowałeś?
- Owain
- Nasz Czelnik
Szkoda, że takie cyrki, ale z peryferyjnego i nieszkodliwego forum o dupie maryni zrobiło się to forum, gdzie zagląda element wrogi i mściwości pełen. 
-
Ligo
Woyteku - no jak gdzie? W ORMO naturalnie.
- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi
patrzcie jaki chojrak.Owain pisze:Mirosław K. to nasz były marszałunio wojewódzki, co go za trykańsko skarżąwpk pisze: (i nie mam na myśli Mirosława K., który, nota bene, z personaliami się nie krył).
A niektórzy nie chcą figurować tu z imienia i nazwiska, tj. piszę o sobie. Wynika to z miejsca mojej pracy i ludzkiej chęci do stwarzania innym bezinteresownych problemów. Za to chętnie każdemu z osobna się mogę przedstawić, z imienia i nazwiska, tyle że telefonów nie odbieracie ;P
a w ogóle miałem właśnie do Ciebie dzwonić, żeby Ci zaproponować ekspresowy plener nocny, dziś o zmierzchu w Trzebownisku, bo wracałem starą drogą z Kamienia i olśnienia doznałem, ale wiem jaka będzie Twoja odpowiedź, więc dziękuję, sam sobie pojadę.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Piotrek, czasem na tym Twoim ekspresowym tempie polega pies pogrzebany
Dziś to mnie kręgosłup tak łupie, że chyba zaraz znieczulić się muszę. A Ty to jesteś nocny marek, wieczorami się pętasz. Co tam takiego w Trzebownisku? Nie mów, że znów most linowy? 
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pewnie kozy się pasą.
- rbit9n
- Ribitibi
nie mogę powiedzieć, bo mnie. złomiarze ubiegną, już parę razy tak miałem. mówię poważnie. zamarudziłem dzień lub dwa, i chu, zajebali obiekt.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!