Komputrowe dylematy ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Komputrowe dylematy ;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Fucktycznie wygląda na to, że ten XPS 15 9570 ma problem z BIOSem, i póki nie apdejtują, to nic się nie zmieni.
Tylko daty tam jakieś dziwne, z przyszłości....
06-08-2018, 06-09-2018, 06-12-2018, 06-15-2018, 06-30-2018.... A wszystko tego samego dnia, szóstego...
Nigdy nie przestanie mnie zdumiewać, że Stanozjednoczończycy mają 30, a nawet 31 miesięcy...
Dodano po 4 minutach 7 strzałach znikąd:
06-29-2018 10:22 PM
Re: XPS 15 9570 Keyboard Skipping Keys@
Well since Dell hasn't committed to fixing the 9570 Xps keyboard issue I am happy that I have returned it today and will be getting my money back. Much better products than this junk!
06-30-2018 06:27 PM
Between the skipping key issue and that the computer over heats and overall doesn't perform or feel like a $1500 computer... I will be returning this laptop. Really disappointed with the quality.
Błąd klawiatury wydaje się dość znacznie upośledzać możliwość korzystania z komputera, prawda? No, chyba, że ktoś tylko sobie ogląda filmiki, wtedy klawiatury w zasadzie nie potrzebuje...
Dziwne trochę, że firma jakoś nie przejęła się problemem i nie zabrała za jego usunięcie.
Tylko daty tam jakieś dziwne, z przyszłości....

Nigdy nie przestanie mnie zdumiewać, że Stanozjednoczończycy mają 30, a nawet 31 miesięcy...

Dodano po 4 minutach 7 strzałach znikąd:
06-29-2018 10:22 PM
Well since Dell hasn't committed to fixing the 9570 Xps keyboard issue I am happy that I have returned it today and will be getting my money back. Much better products than this junk!
06-30-2018 06:27 PM
Between the skipping key issue and that the computer over heats and overall doesn't perform or feel like a $1500 computer... I will be returning this laptop. Really disappointed with the quality.
Błąd klawiatury wydaje się dość znacznie upośledzać możliwość korzystania z komputera, prawda? No, chyba, że ktoś tylko sobie ogląda filmiki, wtedy klawiatury w zasadzie nie potrzebuje...
Dziwne trochę, że firma jakoś nie przejęła się problemem i nie zabrała za jego usunięcie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale co, oddawać, czy czekać na łatkę biosu?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Hanna Gronkiewitz Waltz... 
To dokuczliwy błąd, i powszechny, więc firma powinna go szybko naprawić, ale...
Nie wiem...
Ja bym chyba oddał, i co najwyżej kupił ponownie, gdy poprawią.

To dokuczliwy błąd, i powszechny, więc firma powinna go szybko naprawić, ale...
Nie wiem...
Ja bym chyba oddał, i co najwyżej kupił ponownie, gdy poprawią.
- rbit9n
- Ribitibi
kurde, przełączył mnie się w apcie ekran na tryb nocny kolorów. myślicie, że w sklepach komputerowych też mają dyżury noce? bo bym podjechał wymienić.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Poczekaj do rana, przełączy się na tryb dzienny.
- rbit9n
- Ribitibi
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zawsze będziesz mógł. Byle nie za darmo, bo reklama dźwignią handlu, więc wpierw podpisz umowę.
- rbit9n
- Ribitibi