Komputrowe dylematy ;)

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Komputrowe dylematy ;)

Post autor: wpk »

Maciek, patrz, jaka mściwa cholera. Nie dziwota, że chodził z poszetką i kandydatów zaczepiał, kolejnego udając... Ja bym na niego zagłosował.
puch24

Post autor: puch24 »

Wiem.

Ale w tej chwili korpus z X-200 i 1/4000 to naprawdę substandard. Tak, jak substandardem pod koniec lat 80 była Minolta X-300 z X-60 i 1/1000. Skądinąd może i fajny aparat, ale latka lecą, a apetyt rośnie.
Jeśli 30 lat temu były już aparaty z X-250 i 1/8000 s, to można by tego oczekiwać teraz od lustrzanki za 5 czy 6 kafli, prawda? Zwłaszcza, jeśli aparaty te mają naprawdę użyteczne ISO np. 6400 i więcej.
To trochę tak, jakbyś dziś kupił nowy samochód osobowy za 60 tys, który ma okna na korbki i nie ma klimy ani zamka centralnego... Współcześnie za te pieniądze oczekujesz trochę wyższego standardu.

Dodano po 30 strzałach znikąd:
wpk pisze: 17 paź 2018, 22:37 Maciek, patrz, jaka mściwa cholera. Nie dziwota, że chodził z poszetką i kandydatów zaczepiał, kolejnego udając... Ja bym na niego zagłosował.
Mściwój i pamiętliwój, wuj jeden.
gavin

Post autor: gavin »

True story.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Blue Moon.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Nie wiem gdzie zapytać... Ligu, ostatnio imgur mnie wkur... Miałem go dodany w zakładce i jak na nią kliknąłem, to od razu pojawiała się strona startowa, chyba nawet z moim zalogowaniem, musiałem tylko rozwinąć menu images. A teraz mimo dodawania skrótu jak jestem zalogowany, to mi wskakują jakieś obrazy ze zwierzętami ruszającymi oczami w ramach z napisem zonk i dopiero muszę korzystać z linku do strony głównej, potem się szukać i szukać swoich obrazków - nie wiesz jak wrócić do starego, dobrego? :)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Myślisz, że Ligo będzie wiedział, czemu zwierzęta ruszające oczami zamiast betoniarek wirujących gruchami?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Nie można zrobić odnośnika bezpośrednio do galerii? Będzie bez piesków i bez klikania.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Widzicie go - pragmatyk się znalazł.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze: 04 lis 2018, 15:43 Nie można zrobić odnośnika bezpośrednio do galerii? Będzie bez piesków i bez klikania.
Nie można, bo właśnie wówczas wyskakuje ten zonk. Ale zrobiłem sobie linka do głównej strony, gdzie jak gdyby jestem zalogowany, wystarczy kliknąć tylko w mój login "kochamczarnucha9" i już mogę wejść do swojej galerii.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Czemu "9"?
ODPOWIEDZ