POLECAM: https://allegro.pl/zatyczki-stopery-do- ... 32799.htmlpuch24 pisze: ↑20 gru 2018, 14:24 Napierdala tak nieznośnie, że żałuję, że wróciłem z pracy do domu. A matka poszła po zakupy choć wcale nie chciała ani nie musiała... żeby na chwilę wyjść z domu.
Wiem, jestem brawężnikiem i malkontentem. Ale... W moim bloku jest 360 mieszkań, 11 pięter, 11 klatek schodowych. W mojej klatce i w dwóch sąsiednich ZAWSZE KTOŚ robi remont, przy czym w niektórych przypadkach robią to "na grubo", z wyburzaniem ścianek działowych (mam nadzieję, że nie nośnych!!!), wymianą framug drzwi, okien, itd. Taki remont to kilka tygodni ciągłego tłuczenia, kucia, wiercenia. Przez, kurwa, 365 dni w roku. Bo zawsze ktoś...![]()
Ja ich używam od lat, bo mam tak nerwowy sen, że mnie włączająca lodówka budzi. Ale na stukających sąsiadów to też miód. Nie każdy się od razu przyzwyczai, ale to dla mnie komfort jakich mało. Te silikonowe 3M się tak fajnie zasysają, nic nie usłyszysz, błoga cisza. No może przy wierceniu i remoncie coś się będzie przebijać, ale i tak 10 razy mniej.
Nie bój, nie bój, jeszcze znalazłoby się :> Jak wyzdrowieję to Ci pokażę