Szorty, czyli krótkie filmy
Szorty, czyli krótkie filmy
Dla mnie film to film. Długi, krótki, dokumentalny, fabularny, animowany, eksperymentalny czy videoclip. Profesjonalny i offowy. A tu można wrzucać krótkie.
Hen.
Dodano po 15 minutach 1 sekundzie:
I na dobranoc coś bardzo krótkiego.
Hen.
Hen.
Dodano po 15 minutach 1 sekundzie:
I na dobranoc coś bardzo krótkiego.
Hen.
Re: Szorty, czyli krótkie filmy
Herr X - z całym szacunkiem, ale ten filmik o 6-ciu drummersach to najgłupszy filmik, jaki dotąd widziałem. Zupełnie nie wiem, co on ma przedstawiać. Wydawało mi się, że jakikolwiek obraz ruchomy ma opowiadać historię, którą trudno umieścić w obrazie nieruchomym. Tymczasem tutaj widzę paru głupkowatych yuppies bez pomysłu na cokolwiek.
Znacznie ciekawszym epizodem był moment, kiedy ówcześnie mój siedemnastoletni kolega położył się na plecach na wyasfaltowanej alejce w parku, rozkładając nogi jak kobieta podczas stosunku, następnie puścił bąka przykładając przy tym zapalniczkę do odbytu. Muszę przyznać, że efekt był piorunujący i to przy zagranicznych turystach, oniemiałych - przypuszczam, że z zachwytu. Też głupie, ale chociaż widowiskowe.
Ale jeszcze zapytam fachowca: jak ma się ten filmik do choćby takiego filmu reklamowego, który został zamieszczony na Fotoblogii:
Znacznie ciekawszym epizodem był moment, kiedy ówcześnie mój siedemnastoletni kolega położył się na plecach na wyasfaltowanej alejce w parku, rozkładając nogi jak kobieta podczas stosunku, następnie puścił bąka przykładając przy tym zapalniczkę do odbytu. Muszę przyznać, że efekt był piorunujący i to przy zagranicznych turystach, oniemiałych - przypuszczam, że z zachwytu. Też głupie, ale chociaż widowiskowe.
Ale jeszcze zapytam fachowca: jak ma się ten filmik do choćby takiego filmu reklamowego, który został zamieszczony na Fotoblogii:
Ligo, nie masz duszy aHtystycznej przez duże H!
Paaanie... jo jest zwykły robol... Nie dość, że robol, to jeszcze kierowca. Fuj!
- Owain
- Nasz Czelnik
Mi to się nawet podobują te krótkie filmiki Bagińskiego produkowane przez Allegro. Nie wrzucam linka, bo każdy wie o co chodzi (Legendy polskie: Twardowski 1 i 2, Bazyliszek, Jaga, Smok). Czasem pretensjonalne, zawierający jakieś lokowanie produktu, ale generalnie jestem na tak:) Zawsze coś nowego.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kurwa, Hen, zrobiłeś mi dzień tymi Drummersami!
"– Fajny film wczoraj widziałem.wpk pisze:Kurwa, Hen, zrobiłeś mi dzień tymi Drummersami!
– Momenty były?
– No masz! "
Najlepiej jak on...
Ale jaja...
życie w pigułce, szort o Pinie Bausch