Koncerty
Re: Koncerty
Ja skazany jestem na Wawę.
Miałbym chętkę ale.....muszę zastanowić się czy chcę mi się jechać na koncert na tak dużą halę.
Wolę miejsca bardziej kameralne.
Miałbym chętkę ale.....muszę zastanowić się czy chcę mi się jechać na koncert na tak dużą halę.
Tak właśnie myślę. I jeszcze ta cena.nordenvind pisze:Ja skazany jestem na Wawę.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja tam byłem w dość dużej Arenie O2 w Pradze w 2013 na Kejwie i sobie bardzo chwaliłem. Znam nieopodal hotelik z knajpką w dobrej cenie, Penzion u Hoffmanu się nazywa, polecam.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Niestety musimy się z tym pogodzić.Herr X pisze:Tak właśnie myślę. I jeszcze ta cena.nordenvind pisze:Ja skazany jestem na Wawę.
Drogi Cave tak nam urósł i niedługo będzie grał tylko na stadionach olimpijskich.
- Owain
- Nasz Czelnik
Kejwa trudno zobaczyć w naszej części świata na małych, kameralnych koncertach. Najfajniej się mi oglądało w Sali Kongresowej w 1997 r., miałem ze 20 metrów, nieco z góry. Dziś kupiłem bilety do Pragi na 26 października. Jak ktoś chce, niech kupuje w tym tygodniu bo wyprzedają się strasznie szybko. Byłem już na Nicku w O2 Arenie w Pradze i jak pisałem spoko. Szlugi można było palić, może nie na płycie ale w korytarzach, piweczko wnosić, wszechroznoszący się zapach maryśki;) Ech, Praga Wolne Miasto. Jeszcze jak pomyślę o pysznym piwku w Penzionie u Hoffmanu i pysznej kuchni, gdzie przygotowanie posiłku widać na żywo przez szybę, a ceny całkiem niskie, już tęsknię
- Gdama
- Gdriada
Owain, byłam w 1997 na tym samym koncercie!
/w pierwszym rzędzie/
/w pierwszym rzędzie/
Żeby tylko kejwa.Owain pisze:Kejwa trudno zobaczyć w naszej części świata na małych, kameralnych koncertach...
Gdzieś pod koniec dziewięćdziesiątych z ówczesną żoną się wybraliśmy na kameralny występ Paco de Lucii w krakowskiej hali Wisły.
Dżizas co za koszmarny nastrój, a raczej jego brak.
- Owain
- Nasz Czelnik
No niekoniecznie, bo ja byłem na pierwszym w czwartek 22 maja, a był jeszcze w piątek, 23 maja :>Gdama pisze:Owain, byłam w 1997 na tym samym koncercie!
/w pierwszym rzędzie/
Gdama, coś chyba ściemniasz, przecież Ciebie pewnie jeszcze na świecie nie było wówczas!
- Gdama
- Gdriada
Serdecznie dziękuję
Pewnie był ten pierwszy, bo mój szef spotykał się z ekipą Nikusia zaraz po ich przyjeździe do Kongresowej /"robiłam" wtedy w promocjach muzycznych EB/
Pewnie był ten pierwszy, bo mój szef spotykał się z ekipą Nikusia zaraz po ich przyjeździe do Kongresowej /"robiłam" wtedy w promocjach muzycznych EB/