Czapka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czapka
Gdama! Jak masz na imię? 

...
Snoblesse oblige:
eltraKON Komputery | Busko nostalgicznie | Things & Places | Album "Things & Places"
Snoblesse oblige:
eltraKON Komputery | Busko nostalgicznie | Things & Places | Album "Things & Places"
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czapka
Hmmm... Mam déjà vu... albo Alzheimera. Nic to... Teraz poprosimy o... nie, nie o selfie! O autoportret. 

...
Snoblesse oblige:
Snoblesse oblige:
Czapka
Dwie w jednejGdama pisze: Magda(lena), co było do przewidzenia

Popieram wniosek przedmówcy.
- Owain
- Nasz Czelnik
Czapka
Wpk, przecież masz obiektyw nie-do-kościoła. Sam Ci przedałem! (nie dość że ciemny, to jeszcze ruski czyli bezbożny).
Magdo i Leno - jak pierwszy raz zadzwoniłem do wpk, zażądał bym podał nazwisko, tak że i tak masz spoko

Magdo i Leno - jak pierwszy raz zadzwoniłem do wpk, zażądał bym podał nazwisko, tak że i tak masz spoko

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czapka
A żebym to ja wiedział...
Ale Ty od razu coś szczególnego chciałabyś? Spokojnie, powoli... Czapka! Czapka!
Ale Ty od razu coś szczególnego chciałabyś? Spokojnie, powoli... Czapka! Czapka!
...
Snoblesse oblige:
Snoblesse oblige: