moje rozne "hobby"
moje rozne "hobby"
Strzelectwo sportowe bez polowania, wedkarstwo - spining i mucha, rosliny tropikalne no i baby
jeden z moich semiautomatic M1A Archangel cal .308 WIN/ zdjecie z telefonu
Wisconsin kolo miasteczka Kenosha, chinook - samica lososia na dolna nimfe/ zdjecie z telefonu
jeden z rodziny Apocynaceae, Stapelia gigantea, srednica kwiatow do 45cm, okazale i piekne jak z obcej planety, ale smierdza zgnilym miesem wiec tylko w ogrodzie, zapylane przez muchy i inne owady, ktore ciagna do padliny
zdjec bab nie bede pokazywal ale byly 3 rozwody, zapraszam kolezenstwo do przedstawienia swoich zainteresowan, shitbook i nasza klasa nie licza sie
jeden z moich semiautomatic M1A Archangel cal .308 WIN/ zdjecie z telefonu
Wisconsin kolo miasteczka Kenosha, chinook - samica lososia na dolna nimfe/ zdjecie z telefonu
jeden z rodziny Apocynaceae, Stapelia gigantea, srednica kwiatow do 45cm, okazale i piekne jak z obcej planety, ale smierdza zgnilym miesem wiec tylko w ogrodzie, zapylane przez muchy i inne owady, ktore ciagna do padliny
zdjec bab nie bede pokazywal ale byly 3 rozwody, zapraszam kolezenstwo do przedstawienia swoich zainteresowan, shitbook i nasza klasa nie licza sie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: moje rozne "hobby"
Nie no, pokaż baby... They are the best.
corka to tez baba
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To ta z prawej? Czy ta z lewej? Bo wiesz, ja nietutejszy.
- Owain
- Nasz Czelnik
Interesuję się filmami S-F, misjami kosmicznymi oraz spożywaniem piwa. Kiedyś interesowałem się literaturą S-F, modelarstwem, rymcymcerstwem i dziewczynami. Ostatnio zacząłem interesować się sympatycznymi gadkami z różnymi ludźmi, którzy przypadkowo zajmują się fotografią. Dlatego kupiłem aparat i udaję, że robię zdjęcia
Bosz, jakie to wszystko proste....
Bosz, jakie to wszystko proste....
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Alesz Pan pierdolisz.
Jak zwykle...
wiesz, czasem sie zastanawiam co ja takiego w zyciu narobilemwpk pisze:To ta z prawej? Czy ta z lewej? Bo wiesz, ja nietutejszy.
- Owain
- Nasz Czelnik
Delfiny?trumil9 pisze:wiesz, czasem sie zastanawiam co ja takiego w zyciu narobilemwpk pisze:To ta z prawej? Czy ta z lewej? Bo wiesz, ja nietutejszy.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
nie wiem czyja ta pletwa ogonowa...