Sprzętowe przekleństwo
Re: Sprzętowe przekleństwo
wszystkie słodycze również w każdej innej formie i kształcie po prostu pożeram
a xboxa może też zresetować do ustawień fabrycznych ?
Na xbox pójdzie Netflix? Bo na PlayStation idzie.
mam 3 sztuki tych fczesniejszych playstayszynów ale zmodowałem je na hiendowe odtwarzacze cd
muza na nich gra całkiem
muza na nich gra całkiem
Heh, nie ten numer nie przejdzie, bo w ogole nic nie mozna włączyć a w srodku plyta z zumba siedzinordenvind pisze: ↑13 paź 2020, 20:15 wszystkie słodycze również w każdej innej formie i kształcie po prostu pożeram
Dodano po 1 minucie :
Gavin zaflixowales sie do imentu
musisz pogrzebać w necie, jest dużo wątków na ten temataisoglaM pisze: ↑13 paź 2020, 22:00Heh, nie ten numer nie przejdzie, bo w ogole nic nie mozna włączyć a w srodku plyta z zumba siedzinordenvind pisze: ↑13 paź 2020, 20:15 wszystkie słodycze również w każdej innej formie i kształcie po prostu pożeram
często usterki są bardzo typowe i powtarzalne u innych użytkowników
tutaj widzę jakieś rozwiązanie z resetem zasilania https://support.xbox.com/en-US/help/har ... t-power-on
aby zobaczyć odpowiedzi trzeba nacisnąć "Expand all" na zielono
Jest to zbytnio skomplikowane. Zdecydowanie. Ledwo opanowałam kalibrację. TRUDNO nie będzie ćwiczeń hehehe SIŁA WYŻSZAA
niedobry xbox zniewolił zumbę
czy ten xbox posiada zewnętrzy zasilacz ?
czy ten xbox posiada zewnętrzy zasilacz ?
Jessoo co co Ty mniee.. on ma taką czarną puszkę, takie coś ruchome co się ustawia żeby cie prześwietlało wzdłuż i wszech i żeby powodowało frustracje, że się nie mieścisz w kadrze. To czarne to chyba zasilacz tak, oddzielny ale tu werble! próbowałam już włączać bezpośrednio do listwy i nic to nie dało.
Zrobiłam to po tym jak w pracy wezwałyśmy informatyków żeby naprawili xero. A okazało, że się kabelek rozłączył. Szczęście, że akurat pączki do pracy przyniosłam.
Zrobiłam to po tym jak w pracy wezwałyśmy informatyków żeby naprawili xero. A okazało, że się kabelek rozłączył. Szczęście, że akurat pączki do pracy przyniosłam.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I sxerowałaś je, jak mniemam?
nie, uratowałam nam honor