Sprzętowe przekleństwo
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Sprzętowe przekleństwo
I zapączkotowałaś dozgonną przyjaźń narodów?
musisz odłączyć czarne małe pudełko zwane zasilaczem z tyłu z gniazdka sieciowego i z drugiej strony odłączyć od zumboxa
następnie odczekać 10sekud i wcisnąć lub przytrzymać przycisk xbox na dużym pudle
zasilacz jest wielostrefowy tzn. obsługuje wszystkie napięcia na globie i czasami mu się popie... na którym świecie żyje...
druga opcja, zatkał mu się kurzem wentylator i nic mu już nie chce tzn. automatyka go nie załącza
trzecia opcja jw. + spuchły mu kondy od wysokiej temperatury i odeszły do kondensatorowego nieba
druga i trzecia opcja jest do zrobienia
następnie odczekać 10sekud i wcisnąć lub przytrzymać przycisk xbox na dużym pudle
zasilacz jest wielostrefowy tzn. obsługuje wszystkie napięcia na globie i czasami mu się popie... na którym świecie żyje...
druga opcja, zatkał mu się kurzem wentylator i nic mu już nie chce tzn. automatyka go nie załącza
trzecia opcja jw. + spuchły mu kondy od wysokiej temperatury i odeszły do kondensatorowego nieba
Ostatnio zmieniony 14 paź 2020, 20:05 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
tja, pączki uber alles dla naszych zuchów 
Dodano po 1 minucie 53 strzałach znikąd:

Dodano po 1 minucie 53 strzałach znikąd:
Pierwszą opcję zrobiłam. Robiłam kilkakrotnie. Robiłam i rzucałam czary. Robiłam i prosilam, blagałam, jak również wypowiadałam słowa potocznie uznane za obelżywe :/nordenvind pisze: ↑14 paź 2020, 20:04 musisz odłączyć czarne małe pudełko zwane zasilaczem z tyłu z gniazdka sieciowego i z drugiej strony odłączyć od zumboxa
czary są dobre na facetów, w technice nie sprawdzają się
dobra, a czy na zasilaczu po podłączeniu świecą się ledy ? światłem ciągłym, pulsacyjnym i jakim kolorem ?

dobra, a czy na zasilaczu po podłączeniu świecą się ledy ? światłem ciągłym, pulsacyjnym i jakim kolorem ?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Strobo LGBT pewnie.
Hehee no cos Ty, czasem jak ppglaszcze xero i ladnie poprosze to sie naprawia 
Nic nie swieci
wszystko czarne jak moje serce albo jak moj eyeliner 
Nic nie swieci

rzuć tą zumbę zacznij twerkować, czy jak to tam się nazywa 

Hehehe nie ten kręgosłup Smyku 
Grzesiek już był synkiem, teraz Smykiem. Co dalej?
Regres albo progres