tomek_jj pisze:
Pozdrawiam były leming , obecnie niewierzący
Nie wierzę w ludzi "niewierzących", tacy nie istnieją.
A to ja szanowne państwo źle zrozumiany zostałem. Nie chodziło mi o niewiarę w sensie religijnym, ale przynależności, czy raczej sympatię z tą czy inną bandą polityczną.
Kwestia tej mojej wiary właściwej jest dość skomplikowana i raczej nie jestem skłonny o niej tu, czy gdzie indziej się wypowiadać .
Owain pisze:Ty jedziesz mam wrażenie celowo, sprawdzając, ile wytrzymamy. Mnie to lotto, bo dla mnie to nie jest moje forum, jak pisałem, jest a to wpk, a to nas wszystkich, bo forum, jak sama nazwa wskazuje, jest forumowiczów. Ale trudno mi za każdym razem pomijać milczeniem Twoje prowokacje.
Fakt... Widzicie, jakie to wszystko jest kruche. Mamy gdzie pogadać. Nie rozpieprzajmy tego.
A ja mam od ponad tygodnia pewne symptomy, z którymi sobie żyję i obserwuję...
Ból po lewej stronie klatki, łącznie z ramieniem, czasami promieniujący do tyłu, ciasność w klatce, niewielkie zachwiania równowagi, duszności i kaszel...
Teoretycznie wskazuje to na tak zwany "stan przedzawałowy".
Ale OK - czekam na ciąg dalszy.
wpk pisze:A ja mam od ponad tygodnia pewne symptomy, z którymi sobie żyję i obserwuję...
Ból po lewej stronie klatki, łącznie z ramieniem, czasami promieniujący do tyłu, ciasność w klatce, niewielkie zachwiania równowagi, duszności i kaszel...
Teoretycznie wskazuje to na tak zwany "stan przedzawałowy".
Ale OK - czekam na ciąg dalszy.
e tam, zwykłe ostre objawy wieńcowe. weź trójazotan glicerolu.