Dywagacje o zakupie A7
-
puch24
Re: Dywagacje o zakupie A7
Canon T90 był fajny. Bardzo fajny. Jak twierdzili, zaprojektowany przez Colaniego.
Niestety, był obciążony wadami bagnetu FD, który był wymysłem szatana, a stał się jeszcze większym wymysłem szatana w ostatniej wersji, FDn.
Natomiast Canon T80 też był wymysłem szatana, i to jeszcze większym. Był bodaj największym wymysłem szatana, jaki wyszedł z fabryk Canona. Wątpię, by Canon od początku liczył na jakąkolwiek sensowną sprzedaż, może z wyjątkiem gadżeciarskiej Japonii. Był to raczej balon próbny, na którym testowali niektóre pomysły.
Niestety, był obciążony wadami bagnetu FD, który był wymysłem szatana, a stał się jeszcze większym wymysłem szatana w ostatniej wersji, FDn.
Natomiast Canon T80 też był wymysłem szatana, i to jeszcze większym. Był bodaj największym wymysłem szatana, jaki wyszedł z fabryk Canona. Wątpię, by Canon od początku liczył na jakąkolwiek sensowną sprzedaż, może z wyjątkiem gadżeciarskiej Japonii. Był to raczej balon próbny, na którym testowali niektóre pomysły.
- Owain
- Nasz Czelnik
Mam zagwozdkę. Sprzedaję trzy obiektywy, chciałem za kasę uzyskana nabyć FE 35 1.8. Obiektywy się jeszcze nie sprzedały, ale jak pomyślę, że przez wzrost euro 35/1.8 za chwilę nie będzie kosztował 2550 tylko 3 tys abo więcej, to nie wiem czy nie założyć, że obiektywy się sprzedadzą i jednak kupił 35 już teraz, póki w magazynach są po starej cenie. Co myślita?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tanio sprzedasz, drogo kupisz. Taka karma.
- Owain
- Nasz Czelnik
-
Krzych_g
Ja bym kupował 
-
nordenvind
Rzuć monetą 
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A czy on numizmatyk?
-
nordenvind
Któż to wie, jeszcze nie ujawnił swego yobla.
-
puch24
Może filatelista. Niech rzuci znaczkiem.
Ja bym kupił, jeśli masz bufor finansowy.
-
cybulski
Nie jest prawdą, że byle jaka moneta się nada.
Musi to być taka która się sprawdza, przynosi dobre wybory, szczęśliwa. Może np jakiś złoty rubel carski na ten przykład po babce?