Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
gavin

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: gavin »

World of Tanks?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

sandor pisze: 02 kwie 2020, 23:54To jest właśnie Wasze myślenie. Głupio Wam, że ten Pis tak dobrze rządzi. Macie świadomość,ze jakby rządzili Ci drudzy... to o ja pierdole, Wszystkie środki i siły byśmy wysłali już na zachód, bo trzeba ratować panów. Polska byłaby ostatnim krajem, który zamknąłby granicę. Zdychajcie Polacy w imię UE i W imię TSUE, Praworządność uber alles!!!!
Nie baw się Sandor w Nostradamusa, bo to wcale nie jest takie proste :) I nie nakręcaj się tak, bo za słabo mnie znasz by mi mówić w jaki sposób myślę. Nie jestem wyborcą PO, bo nie głosuję w ogóle. Brzydzę się polityków wszelkiej maści. Nie jest mi też głupio, że ten PIS tak dobrze rządzi, bo wcale nie uważam, że tak dobrze rządzi :) Ogólnie w cytacie ze mnie od którego rozpoczynasz swoją tyradę nie ma nic o rządach PO czy PIS. Chodziło mi tylko o to, że masz tendencję do uogólniania i wrzucania wszystkich do jednego worka. Co w sumie potwierdziłeś w kolejnym poście znowu zaczynając go od "wasze". Mnie nawet odpowiadało, że stoisz na tym forum w opozycji, zawsze to jakaś odmiana. Ale od drobnych złośliwości, które na tym forum są jak najbardziej pożądane, szybko przeszedłeś do natrętnego pouczania a poziom jadu w Twoich postach sukcesywnie rośnie. Możemy się różnić w poglądach, i nawet pokłócić, ale nadal się szanować i lubić. Ale jeśli nikogo tu nie lubisz i nie potrafisz uszanować czyichś poglądów to w sumie nie wiem po co się tu męczysz. I wcale nie twierdzę, że to tylko Twoja wina. Może za bardzo tu na Ciebie naskakują. Ale niezależnie od tego zaczyna się tu robić szambo i masz w tym spore zasługi. Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego postu jako atak. Po prostu uważam, że zanim zajdzie to za daleko można wrócić do wcześniejszej opcji ze zwykłym jajcowaniem. A jeśli nie masz na to ochoty to chociaż odpuść sobie te docinki z Niemcami. Nie znam tu wszystkich, ale wielbicieli Niemiec tu chyba nie ma a sam żart, nawet jeśli uważasz, że jest śmieszny, to powtarzany co chwila przestaje być zabawny.
gavin

cz4rnuszek to jednak jest spoko gość!
cz4rnuch

Kurwa, zamknęli mój fejworit wontek na żółtym :(
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

cz4rnuch pisze:Kurwa, zamknęli mój fejworit wontek na żółtym :(
a o czym?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Krajobraz?
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

dikobraz
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze: 03 kwie 2020, 08:34 Nie baw się Sandor w Nostradamusa, bo to wcale nie jest takie proste :) I nie nakręcaj się tak, bo za słabo mnie znasz by mi mówić w jaki sposób myślę. Nie jestem wyborcą PO, bo nie głosuję w ogóle. Brzydzę się polityków wszelkiej maści. Nie jest mi też głupio, że ten PIS tak dobrze rządzi, bo wcale nie uważam, że tak dobrze rządzi :) Ogólnie w cytacie ze mnie od którego rozpoczynasz swoją tyradę nie ma nic o rządach PO czy PIS. Chodziło mi tylko o to, że masz tendencję do uogólniania i wrzucania wszystkich do jednego worka. Co w sumie potwierdziłeś w kolejnym poście znowu zaczynając go od "wasze". Mnie nawet odpowiadało, że stoisz na tym forum w opozycji, zawsze to jakaś odmiana. Ale od drobnych złośliwości, które na tym forum są jak najbardziej pożądane, szybko przeszedłeś do natrętnego pouczania a poziom jadu w Twoich postach sukcesywnie rośnie. Możemy się różnić w poglądach, i nawet pokłócić, ale nadal się szanować i lubić. Ale jeśli nikogo tu nie lubisz i nie potrafisz uszanować czyichś poglądów to w sumie nie wiem po co się tu męczysz. I wcale nie twierdzę, że to tylko Twoja wina. Może za bardzo tu na Ciebie naskakują. Ale niezależnie od tego zaczyna się tu robić szambo i masz w tym spore zasługi. Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego postu jako atak. Po prostu uważam, że zanim zajdzie to za daleko można wrócić do wcześniejszej opcji ze zwykłym jajcowaniem. A jeśli nie masz na to ochoty to chociaż odpuść sobie te docinki z Niemcami. Nie znam tu wszystkich, ale wielbicieli Niemiec tu chyba nie ma a sam żart, nawet jeśli uważasz, że jest śmieszny, to powtarzany co chwila przestaje być zabawny.
Nie wiem jak kaszel i gorączka, ale na umyśle zdrów! :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
gavin

Owajnator z Priksem na kolanie!
cz4rnuch

Owain pisze: 03 kwie 2020, 09:41...Nie wiem jak kaszel i gorączka, ale na umyśle zdrów! :D
Kwestia czasu: https://www.o2.pl/artykul/odkryto-nowe- ... 733792385a
ODPOWIEDZ