Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Pilna sprawa. Jakie kremy na wyschnięte mordunie podbieracie swoim paniom? Człek nie przywykł do tak częstego mycia i teraz ma fejs jak jeden wielki strup. Zapytałbym o jakieś inne kowbojskie sposoby, ale boje się, że za bardzo odpłyniecie a Marcioszek jutro musi ładnie wyglądać.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To ona ma aż tyle kremów, że masz problem z wyborem? Ja bym wybrał waniliowy.
Fulfrejma łatwiej wybrać, bo wybór jest jasny - Sony. Z kremami trudniej, tym bardziej, że nie widzę waniliowego. Wczoraj się posmarowałem jakimś takim ładnym, niebieskim to mimo, że jestem niesamowicie twardy to piekło tak, że aż w kątku musiałem chwilę pochlipać. I teraz się boję.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To może zamiast po krzywu kombinować po prostu spytać Annę (biernik) lub Anny (dopełniacz)?
- vid3
- Kontakt:
smalec biercz4rnuch pisze:Fulfrejma łatwiej wybrać, bo wybór jest jasny - Sony. Z kremami trudniej, tym bardziej, że nie widzę waniliowego. Wczoraj się posmarowałem jakimś takim ładnym, niebieskim to mimo, że jestem niesamowicie twardy to piekło tak, że aż w kątku musiałem chwilę pochlipać. I teraz się boję.
- no_gravity_Carlos
nie spac, zmyslac
- danz1ger
cóś z glicerynom albo samom gliceryne, a najlepiej zapytać zamaskowanego brodacza... cza... cza.
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
M4trioszku, właśnie - przecież mamy tu naszego dobrego gavinowicza, zwanego "Dandysem z Czeladzi" - on ci gładysz nad gładysze, i to żona jemu kremy podbiera, nie on jej.
Na pewno masz jakiś zbędny słoik do Sony, który na słój zacnego kremu wymienisz.
PS To niebieskie piekące musiało być jakimś serum do depilacji, więc tymczasem posłuchaj rady:
Na pewno masz jakiś zbędny słoik do Sony, który na słój zacnego kremu wymienisz.
PS To niebieskie piekące musiało być jakimś serum do depilacji, więc tymczasem posłuchaj rady:
Ze skwarkami, będzie udawał trądzik młodzieńczy.
- no_gravity_Carlos
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
kiedys jak pracowalem dla revlona, przylecial uradowany product manager i obwiescil: mamy nowy krem - wyciag z ogorka, podobno dobry na wszystko