Kota dawno nie było
Re: Kota dawno nie było
Owialainen, a Ty, dla odmiany, czekasz na samochód czy na kasę za samochód?
- Owain
- Nasz Czelnik
Dzwonił do mnie mój handlowiec w zeszłym tygodniu i zapewniał, że autko ma być planowo czyli za jakieś 3 tygodnie. No i że wyozonują, bo składane w Hiszpanii było 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
U mnie w fabryce otworzyli tylną bramę, postawili kiosk, wsadzili do niego ciecia. Obok postawili kontener z maszynką do ozonowania w środku. Kurier jak przywozi paczki, to zanosi do kontenera. O 16 zamykają kontener i włączają maszynerię. Następnego dnia po 9 można paczki odbierać. Choć nie wiem jak to teraz się odbywa, bo 5 tydzień całe biuro w domach siedzi.
Ja anulowałem pod koniec marca i tylko przepraszajo, przepraszajo....zdyboo pisze: ↑20 kwie 2020, 08:38 Ja 7 kwietnia anulowałem i napisali, że w ciągu 20 dni roboczych zwrócą, ale to się pewnie przeciągnie. Ciekaw jestem czy taki Ryanair się podniesie po tym wszystkim.
Jeszcze pod koniec lutego, jak już Włochy się rozkręcały, zastanawialiśmy się czy polecimy do Hiszpanii. Wtedy tam jeszcze nie było źle, co więcej jeden z moich kolegów jakoś w połowie marca był w Maladze i ze zdjęć nie wyglądało to źle. Wrócił jak miał wrócić i nawet kwarantanny nie dostał.
Branson chwali się, że ma 4 miliardy i da radę wypłacić się i przeczekać ten trudny okres.
Nieciekawie podobno jest z anulacjami z Wizzairze.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja dzisiaj mam odebrać (służbowo) dokumenty ze szpitala, w którym sporo pielęgniarek choruje na koronę i też nie bardzo wiem, czy leżakowanie ich dwa dni w bagażniku wystarczy czy może lepiej spalić przed czytaniem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Na papierze podobno do 24 h.
Może podrzuć dealerowi, żeby wrzucił do środka przed ozonowaniem.
Może podrzuć dealerowi, żeby wrzucił do środka przed ozonowaniem.
- danz1ger
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tomku, a te paczki są onanizowane otwarte czy zamknięte?
Zamknięte, tu nie chodzi o zawartość, a samo opakowanie. Zawartość jest z reguły z Chin i nawet kurierem lotniczym przesyłka zabiera kilka dni.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aha.
Gdy mi kanapowóz oddali w zeszłym tygodniu to też go sobie wyozorowałem.
Gdy mi kanapowóz oddali w zeszłym tygodniu to też go sobie wyozorowałem.