Czapka
Re: Czapka
Osłona jest z Sonnara, tego Vario. Może i Woytkowi będzie wylatać.
Jaka czapka? Po co czapka? Zima wszak mija.
Mam tylko jakieś zdjęcia urlopowe , czapka i bujny zarost części gębowej nie ma u mnie zastosowania 

- rbit9n
- Ribitibi
hej, chyba Meliszpak mnie tu pytał o efekt kolodionu. oczadziałem czy faktycznie wpis został skasowany?
tak czy siak zdjął mnie na mokro kol. Marcin Szwaczko aka czarnobiałykwadrat, kolega z Lublina. można powiedzieć, że pije go (eter) bez cukru.
https://czarnobialykwadrat.wordpress.com/
tak czy siak zdjął mnie na mokro kol. Marcin Szwaczko aka czarnobiałykwadrat, kolega z Lublina. można powiedzieć, że pije go (eter) bez cukru.
https://czarnobialykwadrat.wordpress.com/
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
E skasowany to chyba nie. To nie tu.rbit9n pisze:hej, chyba Meliszpak mnie tu pytał o efekt kolodionu. oczadziałem czy faktycznie wpis został skasowany?
Ale jakieś zmiany/przenosiny są. Dam głowę, że dziś rano widziałem ten wpis Meliszipaka, ale gdzie?
Generalnie chyba już nie wiem gdzie co jest. Czuję się zagubiony. Chlip.
- rbit9n
- Ribitibi
kurcza! a jednak. wiedziałem, że picie wina w środku tygodnia ma zgubny wpływ na o.u.n.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Sorry, dla jasności wydzieliłem wątki zbaczające, ale niestety nie można w prosty sposób podzielić jednego wpisu wielotematycznego, albo go zduplikować tak, by istniał w różnych wątkach i tematach. Więc siłą rzeczy niektóre wpisy poleciały do innych wątków gdzie były bardziej na temat.
Miałbym w związku z tym propozycję:
Jeśli piszemy w jednym wpisie na kilka tematów, proponuję jednak dzielić to na oddzielne, nowe wpisy, zaznaczając pod okienkiem edycji opcję "Nie łącz z poprzednim postem" ("stawiając ptaszek"
* ). Wtedy łatwiej będzie przenosić oddzielne wpisy do wątków, które są bardziej na temat.
* Nauczycielka mówi na egzaminie:
- Właściwe odpowiedzi proszę zaznaczać ptaszkiem.
- A można długopisem?
Miałbym w związku z tym propozycję:
Jeśli piszemy w jednym wpisie na kilka tematów, proponuję jednak dzielić to na oddzielne, nowe wpisy, zaznaczając pod okienkiem edycji opcję "Nie łącz z poprzednim postem" ("stawiając ptaszek"

* Nauczycielka mówi na egzaminie:
- Właściwe odpowiedzi proszę zaznaczać ptaszkiem.
- A można długopisem?

- rbit9n
- Ribitibi
Aaaaa... to przez Ciebie ta Organizacja Ukraińskich Nacjonalistów ledwo dycha.rbit9n pisze:kurcza! a jednak. wiedziałem, że picie wina w środku tygodnia ma zgubny wpływ na o.u.n.
...to burdel zawsze będzie.puch24 pisze:...Jeśli piszemy w jednym wpisie na kilka tematów...
Predylekcję do czapek mam od pacholęctwa.
Sentyment do wypadniętych mleczaków mi przeszedł...

Sentyment do wypadniętych mleczaków mi przeszedł...