z.Jazdy
Re: z.Jazdy
kończy się powoli
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Opon mózgowych.
Specjalistą od łyżek do opon mózgowych był dr Hannibal Lecter.
Myślę, gavinie, że zadowolony będziesz. Dobrze, że wziąłeś zwijane, są lżejsze.
Myślę, gavinie, że zadowolony będziesz. Dobrze, że wziąłeś zwijane, są lżejsze.
- no_gravity_Carlos
z.Jazdy
sam zwinął i zgavinął
jezdem, jezdem, kurde dziwne te łopony, jakby z papieru, napompowałem do 30 psuf, dalej się boje że pierdolno

Nie pierdolną, tam jest oplot 120 TPI. 2 bary to trochę mało, zwłaszcza jak na dętkę, żebyś snejków nie łapał. Na oponie zresztą masz podany zakres ciśnienia. Ja w MTB z przodu mam 1,5 z tyłu 1,6 bara, ale zamiast dętki mam mleko. No i mam opony 2,25.
- rbit9n
- Ribitibi
ja lubie duże balony 
stery dokręciłem, hamulce do wymiany, chyba biere dełore 6000, pżeżutki alivio, bez wymiany na kasete nie da się nic ruszyć dalej

stery dokręciłem, hamulce do wymiany, chyba biere dełore 6000, pżeżutki alivio, bez wymiany na kasete nie da się nic ruszyć dalej
Miałem 2,4". Też były spoko, ale tylko w teren.
Zależy od roweru, ale mam opony o szerokości od 28 mm do 55 mm. Bardzo długo jeździłem na slickach 32 mm.
Deore 6k są bardzo spoko, tylko trzeba im dać lepsze tarcze. Miałem w góralu, przełożyłem do miastowego. Powiedzmy, że jednak w rowerze, którym się rozpędzam do prędkości powyżej 60 km/h jestem przyzwyczajony do innej kultury hamowania.
Masz tam wolnobieg? Zasadniczo to można go obsłużyć dowolną przerzutką do 9 biegów. Indeks i tak jest zaszyty w cynglach. Pytanie tylko jaki to ma sens.
Tak, wolnobieg, czyli gdybym założył przerzutkę 9 deore, a mametki miał na 7 to by obsłużyło ten wolnobieg?
Dodano po 1 minucie 33 strzałach znikąd:
ja tam powyżej 60km/h się nie bujam, sporadycznie z duzej góry
Dodano po 1 minucie 33 strzałach znikąd:
ja tam powyżej 60km/h się nie bujam, sporadycznie z duzej góry