Pogoda w regionie

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Pogoda w regionie

Post autor: rbit9n »

sandor pisze:Owain, a Ty się wstydzisz, że jesteś Polakiem? Tak z ciekawości pytam, bom ciekawy. A flagę wywiesiłeś na święto? A jak tak, to jaką? :D
somsiad nigdy nie wiesza, bo wiesza wąsate Podkarpacie, a nie kołtun postępowy.

gavin pisze:Szandur Owjego zjebau za brak flagi, a mnie nie pochwalił. Taki typek.
bo żeś wywiesił pierwszego, a powinieneś dopiero dziś, rozumiemy się?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Ja.
Die Fahne Hoch!
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

skanowac czy fotografowac odbitki bo szybciej?
problem przy fotografowaniu, ze trzeba swiatla poustawiac, ciagle cos
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

No raczej skanować.
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Z tą flagą to faktycznie tak jest.
Trzeba ją wieszać po kryjomu w nocy z 1 na 2 maja.
Powiesisz za wcześnie to jesteś parszywy komunista.
A jeżeli drugiego maja z samego rana flagi nie będzie to jesteś gorszy patriota niż somsiad który flagę powiesił o północy.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

wpk pisze: 02 maja 2020, 08:18 Ja.
Die Fahne Hoch!
Ja! Ja!
gavin

Post autor: gavin »

Ja będę se flage wisiał cały rok i wuj.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Wczoraj pod Wrocławiem minąłem się z samochodem na którym łopotały dwie flagi. Jak husarz w jakim galopie. W samochodzie siedziała para zakutana w maski.
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

tak się bał laski, ze nie mógl bez maski!
Shoot First, Ask Questions Later.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

sandor pisze: 01 maja 2020, 23:18 Owain, a Ty się wstydzisz, że jesteś Polakiem? Tak z ciekawości pytam, bom ciekawy. A flagę wywiesiłeś na święto? A jak tak, to jaką? :D

30 lat pedagogiki wstydu nie poszło w las. tvn, onet i wybiórcza - zagraniczne, polskojęzyczne media dla Polaków.
Skracając, nie uważam że jesteśmy wyjątkowi i lepsi, natomiast podkreślanie na każdym kroku, że jestesmy gorsi? To gdzie jet ta idealna kraina? Mnie też wiele rzeczy wkurwia, ale żeby pisać, że "ten naród mnie wkurwia"? Rasizm normalnie :D
Wiesz, Sandor, czasem niestety tak. Szczególnie w czasie wycieczek zagranicznych. Nie wiem ile masz dzieci, ale pewnie jeszcze młode. Ale wyimaginuj sobie taki przykład. Masz trzech synów: jeden złodziej, drugi głupek a trzeci chuligan. I co, wstydziłbyś się za swoją rodzinę, czy byłbyś z niej dumny?
Flagi nie wywiesiłem, mam to w dupie, a patriotyzm, szczególnie ten w Twoim rozumieniu i Tobie podobnych uważam za szkodliwy. Polska jest przepełniona patriotyzmem, który w skrócie polega na tym, że chętnie by przyjebał niemcowi, ruskiemu, żydowi i murzynowi. Byłem za to śmieci wyrzucać dziś. Elegancko wyrzuciłem butelki do szkła, tekturę do tektury, plastik do plastiku. Z politowaniem patrząc, że chyba jestem jedyny, bo cała reszta wypierdala wszystko do wszystkiego. Ale blok cały we flagach upstrzony, sami patrioci. Mówi Ci to coś, Sandor, czy trzeba drukowanymi? Wspaniały patriotyzm prezentuje też Twój ukochany Prezes, którego wczoraj lub przedwczoraj pokazywali z Sejmu, jak maseczkę z kinola ściągniętą miał. Wielki patriota, co prowadziłby Dąbrowskiego z polskiej do Wolski.
Pierdoli mnie, gdzie jest lepiej i jak jest gdzie indziej, skoro mieszkam tu, między swemi. Ja zostałem wychowany w środowisku, w którym samozachwyt, szczególnie niczym nie poparty, był żenujący. Jak się nauczymy nie wywozić śmieci do lasu, nie zajeżdżać sobie drogi, używać poprawnie maseczek czy kierunkowskazów, nie będziemy palić PETami w piecu, oszukiwać fiskusa na każdym kroku, smrodzić przepalonymi dieslami, a Młodzi Patrioci przestaną rozpierdalać przystanki - wówczas możemy porozmawiać o patriotyzmie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ