Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: Owain »

I wówczas, by wypełnić pustkę, wprowadzi się rządy jak na tym forum - oczywiście sprawowane przez nas :D

Dodano po 1 minucie 29 strzałach znikąd:
ps. Takie róbta co chceta, do pewnej granicy, za którą kulka w łeb. Takie fajne, liberalno-nazistowskie. :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Jakie róbta co chceta? Niech rządzi ta ośmiornica co typuje mecze na mundialu. Dwa projekty ustaw, Paul podpływa do jednej i mamy nową konstytucję albo eutanazję dla księży. Bez kłótni, kupczenia stanowiskami, konkordatów itd.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

cz4rnuch pisze: 05 maja 2020, 18:57Marzy mi się by choć raz wszyscy Polacy byli konsekwentni i nie zagłosowali na żadnego z tych chujów. Tym sposobem pozbędziemy się ich raz na zawsze. Wiem, że szanse na to są stosunkowo nikłe, pewnie nie więcej niż 60%.
Marcin, czy Ty wierzysz w jedność i walkę przeciwieństw zarazem? Jacy wszyscy Polacy, jakie 60%? A ci chujowie, te pozostałe 40% to kto? Zulusi?
cz4rnuch

Nie to, że wierzę, tylko się rozmarzyłem. Niech będzie 40% - na to przystanie każdy Polak. Chujowie to Ci co ich oglądasz jak se odpalisz tiwi po 19ej.

PS Nie jestem też zwolennikiem przeprowadzania eutanazji na księżach - to był randomowo wygenerowany projekt ustawy. Przykład taki.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Nie każdy, tylko co czwarty. :D
Chory

Post autor: Chory »

Gdzie nie popatrzę, internety, znajomi, rodzina, to wszyscy wręcz zwierzęcom nienawiściom do aktualnej władzy pałają. Powiedzcie mi drodzy koledzy - jak PIS wygrywa wybory, skoro nikt go nie lubi?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch jest płaskoziemcem i antyszczepionkowcem.

Dodano po 2 minutach 30 strzałach znikąd:
Chory pisze: 05 maja 2020, 19:19 Gdzie nie popatrzę, internety, znajomi, rodzina, to wszyscy wręcz zwierzęcom nienawiściom do aktualnej władzy pałają. Powiedzcie mi drodzy koledzy - jak PIS wygrywa wybory, skoro nikt go nie lubi?
Ponoć wystarczy łańcuch pięciu osób, byś kiedyś w życiu spotkał niemal każdą osobę (no może na wybranych kontynentach). Ja znam co najmniej kilka, które dobrze znają Prezesa.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Chory pisze: 05 maja 2020, 19:19 Gdzie nie popatrzę, internety, znajomi, rodzina, to wszyscy wręcz zwierzęcom nienawiściom do aktualnej władzy pałają. Powiedzcie mi drodzy koledzy - jak PIS wygrywa wybory, skoro nikt go nie lubi?
Bogdan, ja już ze 2 lub nawet 3 lata temu uświadomiłem sobie, że jestem gorszego sortu. I w mniejszości.
cz4rnuch

Możliwe, że tym co nienawidzą PO bardziej chciało się wstać z kanapy na wybory. Połowa Polaków i tak nie głosuje, jeszcze tylko druga połowa i mój plan się ziści.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Bardziej trafiało do nich katolickie "ogniem i mieczem".

PS Ja wcale PO nie nawidzę.
ODPOWIEDZ