I olej to wszystko.
z.Jazdy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: z.Jazdy
fuktycznie długie te przewody, i tak by czeba skracać, czy dobra długość? 

Ten nowy hebel to tylko z przodu, tak?
Ja bym jeszcze skrócił, przedni to byleby nie był przewód naciągnięty za bardzo lub załamany. Ja nie lubię jak przodu kable tworzą pętle, że nawet CERN się zastanawia czy kolejnego LHC w nich nie wybudować. Ma być krótko.
Ja bym jeszcze skrócił, przedni to byleby nie był przewód naciągnięty za bardzo lub załamany. Ja nie lubię jak przodu kable tworzą pętle, że nawet CERN się zastanawia czy kolejnego LHC w nich nie wybudować. Ma być krótko.
na razie front, w wakacje zrobim zad
Ostatnio zmieniony 08 maja 2020, 14:05 przez gavin, łącznie zmieniany 1 raz.
czym szmarować? 

Olejem do łańcucha rowerowego. Sorry tego jest tyle, że nie umiem niczego konkretnego doradzić. Sam stosuję zielony Finish Line w MTB i Squirt Lube w crossie.
Pierwszy jest na mokre warunki i jest OK. Choć szybko przyczepia się do niego syf. Drugi jest na suche warunki. Zasadniczo to nie ma jednego oleju, który byłby dobry na wszystko.
Pierwszy jest na mokre warunki i jest OK. Choć szybko przyczepia się do niego syf. Drugi jest na suche warunki. Zasadniczo to nie ma jednego oleju, który byłby dobry na wszystko.
ready, straty niewielkie 

W weekend ma być ładna pogoda. Zatem przetestujesz.
No czekam jeszcze na lewo manetke bo w tym ułożeniu jest dość niewygodnie, ale przetestować to przetestuje. Koniec stejdża pierwszego. Zostało odpowietrzyć ten hampel i wyregulować przerzutkę.
Stejdż 2 to hampel na tył plus manetka prawa.
Stejdż 3 będzie piasta, kaseta, łańcuch.
Stejdż 2 to hampel na tył plus manetka prawa.
Stejdż 3 będzie piasta, kaseta, łańcuch.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A siodełko masz czy będziesz jeździł jak zakonnice?
Bo jeśli tak, to powinieneś dokupić habit.
Bo jeśli tak, to powinieneś dokupić habit.