Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: wpk »

Ale to dopiero projekt przecież!
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

co Ty, w nocy przegłosowali, że tak ma być.
Shoot First, Ask Questions Later.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

O kurwa.
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

wpk pisze: 15 maja 2020, 17:04O kurwa.
przynajmniej tak z trzy razy,
Shoot First, Ask Questions Later.
cybulski

Post autor: cybulski »

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
puch24

Post autor: puch24 »

Ukryta zawartość
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ukryta zawartość
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Pochwalony.

Kolejny wydłubany ze spamowej skrzynki mail, skierowany do nas wszystkich, zatem cytuję (uwaga - zawiera lokowanie produktu):

"Ale wam tyłeczki bolą :) Polecam jakąś maść na ból dupy. Naprawdę jesteście aż tak głupi? Musicie się obszczekać wkoło. Jak kundle. W październiku będziecie mieli powód do sraczki :) Już proponuję zmianę nazwy forum na "obsrani.pl". Będziecie mogli sobie używać ile wlezie. W przeciwieństwie do was to ja jestem spełniony. Nie muszę nikomu wchodzić w dupę i szukać wsparcia tak jak wy obciągając sobie na wzajem :)
Proponuję zejść z mi z pleców, zapomnieć, oswoić się z myślą, że takie zera mam gdzieś. Mój kumpel, adwokat, mówi, że źle zrobiłem parę miesięcy temu odpuszczając, bo takie robaczki będę z zawiści kąsać i gryźć na odległość.
Zajmijcie się swoją fotografią, samochodami, kotami... zostańcie w piaskownicy w jakiej siedzicie :) Dajcie sobie spokój z leczeniem kompleksów na takich jak ja. To nie wasz świat i nie wasz poziom.

Nie rozumiem, czemu was bolą tacy ludzie jak ja? Zawiść? Własny prymitywizm? Czy tylko prostactwo? Pozostanę przy zawiści. Na początku pisałem, informowałem, że stworzę wobec was mit, legendę, opowieść. Prościej: wstawię kit, jaki kupicie, a potem zrobię wam takę destrukcję, że zaczniecie się onanizować na mój temat. Tylko nie czytacie ze zrozumieniem. Nie napisał wam ktoś, że jestem manipulatorem? Szkoda... Bo mnie to bawi.

Dajcie sobie spokój z pisaniem na mój temat. Za krótcy jesteście. Tylko się zapienicie, zaplujecie, a jesienią to po prostu sraczki dostaniecie :)

Tyle. Po prostu proszę: odpuście. Dajcie sobie spokój. Nie bądźcie żałośni kopiąc kogoś, kto nie ma możliwości odpowiedzi na wasze chamstwo.

--
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe Avast.
https://www.avast.com/antivirus"

Jak Szanowne Towarzystwo widzi, przekaz nie zawiera ani gróźb, ani obelg (gdyby tak było, wypadałoby wyciągnąć stosowne konsekwencje), zawiera tylko nieśmiałą prośbę.
Dlatego tę prośbę Wam przekazuję, upraszając, byśmy do października powstrzymali się od grania w Pacmana, pływania po Pacyfiku, jeżdżenia do Pacanowa, bawienia pacynkami, czy uczestniczenia w pacyfistycznych manifestacjach.
Reasumując - w prostych słowach o dobrej zmianie:
Nie pacykujmy naszych mord zdradzieckich nazwiskiem naszego wartościowego kolegi!

PS Nie wiem, czemu październik. Rocznica rewolucji? Miesiąc modlitwy różańcowej? A może po prostu termin legendarnej, planowanej od dawna wystawy w Olecku, na którą, podobnie jak karty wyborcze, mamy już wydrukowane zaproszenia? :)
ODPOWIEDZ