Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- vid3
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Licencji jeszcze nie tknąłem.
Ciągle coś ważniejszego się dzieje.
Zapierdol, że taczek nie ma kiedy załadować.
Ale myślę, że jutro to będzie ten dzień.
Ciągle coś ważniejszego się dzieje.
Zapierdol, że taczek nie ma kiedy załadować.
Ale myślę, że jutro to będzie ten dzień.
- Owain
- Nasz Czelnik
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nieźle.
Ciekawe, czy nowe właścicielki zmienią mural, bo ten tak jakoś nie za bardzo pasuje...
Może zamiast Garego braciszek Tuck?
Ciekawe, czy nowe właścicielki zmienią mural, bo ten tak jakoś nie za bardzo pasuje...
Może zamiast Garego braciszek Tuck?
Do chujali je.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak sobie myślę (bo ja niekiedy myślę, jak mawiał mój kolega Pawełek z grupy na Polibudzie) - skoro prezentki, to prezenty im się należą z urzędu, więc daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia.
Nie chce ktoś słoika MC Tele Rokkor-QD 135/3.5, oczywiście z bagnetem Minolta MD?
Szkło kupiłem dwa lata temu na żółtym forum, miało być tanim i małym tele do NEXa. Chwilę później jednak kupiłem systemowe 55-210 i Rokkor leży. Ja tele prawie nie fotografuję. Kupiłem nawet na RPA jakiś adapter do NEXa, ale nie pozwalał ostrzyć na nieskończoność. W korespondencji widzę, że szarpałem się ze sprzedawcą w kwestii zwrotu i nawet mu negatywny komentarz wystawiłem. Jednak adapter oddałem.
Zatem sampli nie będzie.
Szkło wygląda OK, nie widzę żadnych śladów pleśni oraz innego życia organicznego. Trochę kurzu w środku jednak jest. Obudowa w stanie idealnym. Obiektyw ma jednak zaolejoną przysłonę, która trochę ospale reaguje na kręcenie pierścieniem, ale przy bagnecie jest taki przycisk do ręcznego domykania przysłony. Olej raczej zaczęło puszczać u mnie, bo chyba była sucha jak je kupiłem. Przedni dekiel jest zamiennikiem, a tylnego nie ma.
Oddam za zwrot kosztów przesyłki InPost i tylko takiej. Może być do paczkomatu, może być kurier, choć ja i tak nadam w paczkomacie. Szkoda mi czasu na kolejkę na poczcie.
Czyli koszt będzie w okolicach kilkunastu złotych.
Szkło kupiłem dwa lata temu na żółtym forum, miało być tanim i małym tele do NEXa. Chwilę później jednak kupiłem systemowe 55-210 i Rokkor leży. Ja tele prawie nie fotografuję. Kupiłem nawet na RPA jakiś adapter do NEXa, ale nie pozwalał ostrzyć na nieskończoność. W korespondencji widzę, że szarpałem się ze sprzedawcą w kwestii zwrotu i nawet mu negatywny komentarz wystawiłem. Jednak adapter oddałem.
Zatem sampli nie będzie.
Szkło wygląda OK, nie widzę żadnych śladów pleśni oraz innego życia organicznego. Trochę kurzu w środku jednak jest. Obudowa w stanie idealnym. Obiektyw ma jednak zaolejoną przysłonę, która trochę ospale reaguje na kręcenie pierścieniem, ale przy bagnecie jest taki przycisk do ręcznego domykania przysłony. Olej raczej zaczęło puszczać u mnie, bo chyba była sucha jak je kupiłem. Przedni dekiel jest zamiennikiem, a tylnego nie ma.
Oddam za zwrot kosztów przesyłki InPost i tylko takiej. Może być do paczkomatu, może być kurier, choć ja i tak nadam w paczkomacie. Szkoda mi czasu na kolejkę na poczcie.
Czyli koszt będzie w okolicach kilkunastu złotych.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
O matko, jaki ciemniak... I ja to niby mam kupić?
Ani Twoja ogniskowa, ani Twoja światłosiła. Bokeh też pewnie nie Twój. Nie śmiałbym akurat Tobie proponować.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Fakt.
Ale Rokkora na bank kupi od Ciebie gavin, bo raz, że jest Ci zobowiązany za jowejy, a dwa, Konica, a więc też Minolta, wg niego rulez.
Ale Rokkora na bank kupi od Ciebie gavin, bo raz, że jest Ci zobowiązany za jowejy, a dwa, Konica, a więc też Minolta, wg niego rulez.
biere, do mojej xd-7 i x-700