Kota dawno nie było
Re: Kota dawno nie było
Tak, ale porządziłem się cudzym zdjęciem, nie pytając o to Zainteresowanego, itede, itepe. Wolałbym nie stroić się w cudze piórka, itd. Oczywiście, jeśli Ci to nie przeszkadza, to zostaje.
Pamiętam, jaka była kiedyś dzika awantura na Żółtych o to, że ktoś w dobrej wierze edytował czyjeś zdjęcie bez pytania i wrzucił w swojej wersji. Od razu podniósł się krzyk o moralność itd., dyskusja zeszła na ogólne aspekty przyzwoitości, itd., a najzabawniejsze było to, że sam zainteresowany, którego zdjęcie było edytowane, najpierw w ogóle o tym nie wiedział, a potem się tym nie przejął.
Pamiętam, jaka była kiedyś dzika awantura na Żółtych o to, że ktoś w dobrej wierze edytował czyjeś zdjęcie bez pytania i wrzucił w swojej wersji. Od razu podniósł się krzyk o moralność itd., dyskusja zeszła na ogólne aspekty przyzwoitości, itd., a najzabawniejsze było to, że sam zainteresowany, którego zdjęcie było edytowane, najpierw w ogóle o tym nie wiedział, a potem się tym nie przejął.
- Owain
- Nasz Czelnik
Puch. To forum to "psioniczni". "nikoniarze" to zupełnie inne forum 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
A kto Cię tam wie?
Krążyły pogłoski, że przechodzisz do nich jako zielony...

Krążyły pogłoski, że przechodzisz do nich jako zielony...

To teraz masz kota?
Lubię koty w takiej kolorystyce. Przypominają mi mojego nieodżałowanej pamięci kota Maćka, który namiętnym miłośnikiem radia i telewizji był.

- Owain
- Nasz Czelnik
- Owain
- Nasz Czelnik
Oj, jakie wszystkie fajne! Ciepło się na duszy robi.
Z kotów to mnie najbardziej te kozy.
To i ja kota dam